Elektrikli otomobillere 100 yeni istasyon

Zorlu Energy Solutions (ZES), 266 lokasyonda açtığı 100 yeni istasyonla bugün toplam 56 şehirde hizmet veriyor.

Elektrikli otomobillere 100 yeni istasyon
 Elektrikli otomobillere 100 yeni istasyon
 Zorlu Energy Solutions (ZES), 266 lokasyonda açtığı 100 yeni istasyonla bugün toplam 56 şehirde hizmet veriyor. 

Zorlu Enerji’nin yeni nesil teknolojileri hayata geçirmek amacıyla yaptığı en büyük yatırımlardan olan Zorlu Energy Solutions (ZES), 266 lokasyonda açtığı 100 yeni istasyonla bugün toplam 56 şehirde hizmet veriyor. İkinci yaşını kutlayan ZES’in pazar payı son yatırımlarla birlikte yüzde 40’a ulaşmış durumda.

Zorlu Enerji CEO’su Sinan Ak “Zorlu Enerji olarak yerli elektrikli otomobilin tanıtımıyla birlikte elektrikli otomobillere olan ilgi artarken ZES markamızla ülkemizdeki bu devinimi hızlandırmak için çalışmaya devam ediyor, en kısa sürede tüm ülkeyi kapsamayı hedefliyoruz.’ dedi.

Hayata geçirdiği yeni nesil teknolojilerle “geleceğin enerji şirketi” olma yolunda hızla ilerleyen Zorlu Enerji, 2018 yılında kurduğu ZES markası ile elektrikli otomobillerin yaygınlaşmasına katkı sağlamak amacıyla ülkemizde şarj istasyonları açmaya devam ediyor. Son yatırımlarla birlikte 56 şehirde ZES elektrikli otomobil şarj istasyonu bulunurken, toplamda 266 lokasyona ve 455 soket sayısına ulaşılmış durumda.

ZES, 17 yeni şehirde daha şarj istasyonu kurarken bu şehirler arasında bulunan Amasya, Bartın, Bingöl, Burdur, Kahramanmaraş, Kilis, Niğde ve Şanlıurfa şehirlerinde ise ilk halka açık elektrikli araç şarj istasyonlarının kurulumunu gerçekleştirmiş oldu.


Zorlu Enerji CEO’su Sinan Ak: Bugün elektrikli araçlar, dünyanın sürdürülebilir ve yenilenebilir enerji üretimine geçişinde büyük rol üstleniyor. Elektrikli araç pazarında her geçen gün yenilikler olurken Zorlu Enerji olarak bu gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Ülkemizde de yerli elektrikli otomobilin tanıtımıyla birlikte bu konuya olan ilgi artmış durumdayken ikinci yaşını kutladığımız ZES markamızla da ülkemizdeki elektrikli otomobil devinimi hızlandırmak için çalışmaya devam ediyoruz. Son yaptığımız yatırımlarla birlikte yüzde 40 pazar payına ulaştık. Bugün 56 şehrimizdeki 266 lokasyonda 455 soketimizle elektrikli otomobil sahiplerinin yolculuklarına eşlik ederken kısa sürede tüm ülkeyi kapsamayı hedefliyoruz’ dedi.


İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109