Ataşehir Merkezli Araç Kiralama Firması- Bluerentacar.com

Günümüzde araç kiralama işlemleri araç satın alma işlemlerini geride bırakmıştır.

Ataşehir Merkezli Araç Kiralama Firması- Bluerentacar.com
 Ataşehir Merkezli Araç Kiralama Firması- Bluerentacar.com 

Günümüzde araç kiralama işlemleri araç satın alma işlemlerini geride bırakmıştır. Araç kiralama sayesinde, satın alma işlemi ile doğan birçok sorun ortadan kalkmış ve kalkmaya devam etmektedir.

Araç satın alma işlemi ile ödenen ücrete ek olarak aracın bakım parası, sigortası, kaskosu ve daha birçok gereksinim için harcama yapılmaktadır. Aynı zamanda satın alınan araca ödenen ücret yerinde durmamakta veya değer kazanmamakta her geçen gün değer kaybetmektedir. Bireyler hem araca yaptıkları ekstra masraflar ile hem de aracın her geçen gün değerini kaybetmesi sebebi ile zarara uğramaktadırlar. Üstelik sık sık araba satın alan bir birey daha çok zarara uğramaktadır. Günümüzde araba kiralama ile bireyler istedikleri marka ve modele ait arabaya kısa süre içinde uygun fiyatlar çerçevesinde sahip olmaktadırlar.

Günümüz piyasasında birçok araç kiralama hizmeti veren kurum ve kuruluş bulunmaktadır. Bu kurum ve kuruluşlar verdikleri araç kiralama hizmeti kapsamında bireylerin istedikleri markalara ait araçları istedikleri süre zarfında kiralamaktadırlar. Araç kiralama firmalarının bir diğer avantajı ise kiralama süresinin de müşterinin isteği doğrultusunda belirleniyor olmasıdır. İstanbul da birçok araç kiralama firması bulunmaktadır. İstanbul'un neredeyse bütün ilçelerinde en az bir bayilik bulunduran rent a car geniş bir müşteri halkasına sahiptir. İstanbul'un Ataşehir bölgesinde yer alan araç kiralama firmaları verdikleri hizmetin kalitesinden dolayı müşterilerinden tam olumlu geri dönüş alabilmektedirler.  

Ataşehir Bölgesinde Yer Alan Araç Kiralama Firmaları Hakkında Genel Bilgi 

Ataşehir bölgesinde yer alan araç kiralama firmaları arasından, Ataşehir rent a car bayilikleri daha uygun fiyatlara araç kiralama hizmeti verirken aynı zamanda kiralama hizmeti sundukları araçlar bakımı ve yapılması gereken tüm masrafları yapılmış sorunsuz araçlardır. Havuz rent a car firması, Volkswagen Passat, Honda Civic Elegance, Hyundai Accent Era, Seat Leon gibi araçlar için kiralama hizmeti vermek ile birlikte daha birçok sınıfa hitap edecek aracı bünyesinde bulundurmaktadır.

Havuz rent a car İstanbul Anadolu Yakası dahil, bütün İstanbul ilçelerine araç kiralama hizmeti sunmaktadır. Aynı zamanda firma İstanbul'un birçok ilçesine ücretsiz araç teslimatı yapmaktadır. Bu firmanın mevcut filosunda benzinli ve dizel araç modelleri yer almaktadır. Çebioğlu Rent a Car firmasında, Honda Elegance, Hyundai Accent, Hyundai Era, Renault Clio gibi uygun araba kiralama hizmeti verildiği gibi bunun yanı sıra pahalı ve daha kaliteli araçlar içinde kiralama hizmeti verilmektedir.

Bu firma bireysel araç kiralama hizmetlerinin yanı sıra filo kiralama hizmeti de sunmaktadır. Bayrak Rent A Car firması, belirli aralıklara mahsus kalmak ile birlikte araç kiralama kampanyası düzenlemekte ve aynı zamanda kiralama hizmeti verdiği araçlar ekonomik dizel binek araçlar olabileceği gibi bunun yanı sıra üst sınıf lüks araç kiralama hizmeti de sunmaktadır. 

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2017, 10:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER