DOĞAN BOR MAXİMA YAKIT TASARRUF SİSTEMİ

Telefon numarası : 0312 278 48 66 GSM:546 939 91 65 Adres : BAŞKENT SAN.SİT 1754 SOK NO:11 BATIKENT ANKARA ataşehirweb rehberi

DOĞAN BOR MAXİMA YAKIT TASARRUF SİSTEMİ
DOĞAN BOR MAXİMA YAKIT TASARRUF SİSTEMİ

BAŞKENT SAN.SİT 1754 SOK NO:11 BATIKENT ANKARA
TEL : 0312 278 48 66 GSM:546 939 91 65

Ne Kadar Tasarruf Yapar?
Ortalama Olarak Araçlarin motor durumuna göre degismektedir. Genel itibariyle  15 -  40 olarak degismektedir. Bu araçlarin motoruna göre degismektedir. Dizel, benzinli, LPG yakit seçeneklerine  oranlari degismektedir. Aracin Enjeksiyonlu yada Enjeksiyonsuz Olmasida Etkilemektedir.

Ne Kadar Zaman Sonra Tasarruf Yapar?

Araciniza Takildigi Zaman Performanstaki Degisikligi Hemen Farkedeceksiniz. Yakit tasarrufu Aracin çalismasi ile orantili olarak ve Motorun Durumuna Göre Articaktir. Ilk Etapta  5 - 10 arasinda tasarruf alirken motorun rahatlamasi ile bu oran yükselecektir.   BÖLGE BAYLİKLERİ VERİLECEKTİR  www.bormaxima.com


Araciniz Için BOR'un Nedir...
Borun Bilindigi Gibi Birçok Alanda hatta günlük yasantimizda kullandigimiz herseyde katkilari vardir.

Araciniz içinde bu geçerli. Dösemelerinden direksiyonuna, motor blogundan lastigine, yagindan vites dislilerine kadar herseyinde kullanilmistir. Araciniz için simdide yakit tasarrufu, koruyucu ve güç arttirici bir etken olarak karsiniza çikti.

BOR KULLANIM YERLERI...
Bor mineralleri, sanayide sayisiz denecek kadar çok çesitli islerde kullanilmaktadir. Bor minerallerinden elde edilen boraks ve asit borik; özellikle nükleer alanda, jet ve roket yakiti, sabun, deterjan, lehim, fotografçilik, tekstil boyalari, cam elyafi ve kâgit sanayinde kullanilmaktadir. Mükemmel bir kristaldir.

Üretim için kullanilan diger bir yöntem de sudur. A.B.D. Kaliforniya'da bazi tuzlu su çözeltilerinde % 2,0 kadar boraks bulunur. Boraksli göllerden itibaren sadece bir kristallendirme islemiyle elde edilen üründe, sodali su ile yapilan tekrar kristallendirmeler yardimiyla saf hale getirilir. (Borik asitin zayif bir asit olmasi nedeniyle boraks, su etkisiyle kismen hidrolize ugrar; dolayisiyla meydana gelen boraks kristallerinin bir kisminin hidrolizini önlemek için, boraksin sodyum karbonat esliginde kristallendirilmesi gerekir) (3-5).

Türkiye'de büyük çapta boraks üretimi, 1968'de Bandirma'da Etibank Boraks ve asitborik fabrikalarinda önce kolemanitten baslayarak yapilmistir. Ögütülmüs kalsine kolemanit, Na2CO3 ve NaHCO3 ile reaksiyona sokulur, tepkime sonucu olusan CaCO3 çamurunun süzülmesiyle geriye kalan ana çözelti kristallendirilir, ayrilan kristaller kurutulur ve torbalanir..

Araciniz Için BOR'un Nedir...
Borun Bilindigi Gibi Birçok Alanda Kullanildigi hatta günlük yasantimizda kullandigimiz herseyde borun katkilari vardir.

Araciniz içinde bu geçerli. Dösemelerinden direksiyonuna, motor blogundan lastigine, yagindan vites dislilerine kadar herseyinde kullanilmistir. Araciniz için simdide yakit tasarrufu, koruyucu ve güç arttirici bir etken olarak karsiniza çikti. Bor Elementi Belli Asamalarda geçerek Araçlar için sivilastirilmis hale getiriliyor.

Aracim Zarar Görürmü?
Araciniza Bor takilmasi sirasinda herhangi bir zarar kesinlikle gelmemektedir. Aracinizin motor kisminda birkaç degisiklik ve eklentiler haricinde herhangi bir islem yapilmamaktadir. Bunun yanisira araçta agirlikla ilgili bi degisim olmadigindan dolayi ruhsata isletme gibi bir probleminiz olmamaktadir.

Bu Sistem Tehlikelimidir?
Bor Maddesi patlayiciligi ve yanici özelligi olmayan bir element. Belli islemlerden geçtikten sonra sivi hale getirilen bor maddesi açiktan herhangi bir sekilde yanmasi veya patlamasi mümkün degildir. Sadece 600° C  ve üzeri isilarda sikistirilarak patlatilmasi mümkündür. Bunun disinda direkt olarak ates ile bulusturulmasi durumunda yanmamaktadir.

Motoru Nasil Etkiler?
Aracinizi kullanirken Harcamis oldugunuz yakitin maximum olarak % 40'i motorunuzda yanmaktadir. Geri kalan %60 lik bölümün belli bir kismi kurum olarak aracinizda bulunmakta geri kalan kisim ise egzoz gazi olarak disariya atilmaktadir. Bor Maxima ile aracinizda Hidrojen Destegi ile yanmayan yakitin yanmasi saglaniyor. Bu sekilde Aracinizi en az % 60 lik bir yanma kapasitesine çikartiyor. Bu fazla yanma sayesinde kurum tabakasi olarak kalan bölümde yakilmis oluyor. Motordaki fazla yanma aracinizda tork gücünü arttiriyor daha iyi kalkis, rampa tirmanma yeteneginde artma, yüksek vites düsük devir kullanma olanagi sunuyor. Size sunmus oldugu bu güçle aracinizi tabiki daha az yoruyor. Bu da yakitta düsüs sagliyor. Aracinizin motorundaki ve egzozundaki kurumlari söküyor. Daha rahat ve saglikli bir motor sunuyor. Ayrica piston ve supaplari koruyarak aracinizin yag yakmasini önlüyor ve yag degisim periyodunu uzatiyor.

Ne Kadar Tasarruf Yapar?
Ortalama Olarak Araçlarin motor durumuna göre degismektedir. Genel itibariyle % 15 - % 40 olarak degismektedir. Bu araçlarin motoruna göre degismektedir. Dizel, benzinli, LPG yakit seçeneklerine % oranlari degismektedir. Aracin Enjeksiyonlu yada Enjeksiyonsuz Olmasida Etkilemektedir.

Ne Kadar Zaman Sonra Tasarruf Yapar?

Araciniza Takildigi Zaman Performanstaki Degisikligi Hemen Farkedeceksiniz. Yakit tasarrufu Aracin çalismasi ile orantili olarak ve Motorun Durumuna Göre Articaktir. Ilk Etapta % 5 - 10 arasinda tasarruf alirken motorun rahatlamasi ile bu oran yükselecektir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109