Şandır halkı sandığa çağırdı

Şandır halkı sandığa çağırdı

Şandır halkı sandığa çağırdı
Şandır halkı sandığa çağırdı   'Eğer sandığa gitmezsek, Allah korusun bu iktidarın devamı ile karşılaşabiliriz.'
MHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Mehmet Şandır, halkı sandığa gitmeye davet ederek, ''Eğer sandığa gitmezsek, Allah korusun bu iktidarın devamı ile karşılaşabiliriz. Bazı şeyler kaybedildikten sonra değeri anlaşılır. O nedenle baştan tedbirimizi almamız lazım. Onu da ancak sandığa giderek sağlayabiliriz'' dedi.

Şandır, partisinin Erdemli ilçe teşkilatı tarafından Gökkuşağı Düğün Salonu'nda düzenlenen ''Ses ver Türkiye'' konulu toplantıdaki konuşmasında, yeni bir seçimin yaklaştığını, herkesin mutlaka sandığa gitmesi gerektiğini bildirdi.

Milletin iradesinin bu ülkenin geleceğini belirleyeceğini, 12 Haziranda yapılacak seçimin ülke için hayatı önem taşıdığını kaydeden Çandır, ''Milletimizin kararı ile küresel güçlerin taşeronu olmakla övünen teslimiyetçi iktidarı mutlaka sandığa gömeceğiz. Bunun başka bir izahı ve aksini söylemek mümkün değildir. Eğer sandığa gitmezsek, Allah korusun bu iktidarın devamı ile karşılaşabiliriz. Bazı şeyler kaybedildikten sonra değeri anlaşılır. O nedenle baştan tedbirimizi almamız lazım. Onu da ancak sandığa giderek sağlayabiliriz'' ifadelerini kullandı.

Bu seçimde MHP olarak iyi sonuç almak için çok çalışmak gerektiğinin altını çizen Şandır, şunları kaydetti:

''Ülkenin geleceği için MHP iktidarı gelmeli. Bizim işimiz kavga değil partimizi iktidara taşımak olmalı. Siyaset yapıyor, seçim kazanacağız diye kimseyi kırmayın, partimize oy vermemiş insanlara ağır laf etmeyelim, onları ikna etmeye çalışalım. Seçim ve siyaset bizi birbirimize düşman etmemeli. Kimsenin kalbinin kırılmasına müsaade edemeyiz. Seçimler kıra döke değil, gönüller fetih edilerek kazanılmalı.''

''AK Parti iktidarının ülkeyi üretimden çıkarttığını'' iddia eden Şandır, ''Artık Türkiye üretmeyen bir ülke. Küresel güçlerin isteği doğrultusunda Türk çiftçisi üretimden çıkartıldı. Üretici her yıl zarar ediyor. Bu nedenle Türkiye'yi yeniden üretime dönüştürmek gerekir. MHP iktidarının birinci hedefi üretim seferberliği yapmak olacaktır. Çünkü bu ülke insanının kendi ekmeğini kendi üretmeden ayakta durması ve dik durması mümkün değildir. Türkiye güçlü bir ülke olacaksa ancak üreterek bunu başarabilir'' diye konuştu.

MHP'nin iktidarda bulunduğu 57. hükümet döneminde bir kilo limon ile bir litre motorinin fiyatının birer lira olduğunu öne süren Şandır, şunları söyledi:

''Şimdi tam tersi oldu. Limon 30 kuruş, mazot 3,5 lira. Ne demek lazım başbakana ve AKP iktidarına? (Allah'tan korkun) demek gerekir. Türkiye'nin ve Türk insanının getirildiği bu kötü gidişattan çıkartılması lazım. Ateş ile barutu bir arada tutamazsınız. Eğer insanlar emekleri ve alın terleri ile kendi topraklarında karınlarını doyuramıyorlarsa, kıyamet yakın demektir. Bu nedenle partimiz tarafından açıklanan seçim bildirgesi onarım ve tamirat bildirgesidir.''

Şandır, konuşmasının sonunda partinin seçim beyannamesini herkesin iyi okumasını ve komşularına da okutmasını istedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER