MHP İzmir'i salladı...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de katıldığı ve hükümetin çözüm sürecine karşı çarpıcı mesajlar verdiği Bayrak Mitingi Gündoğdu Meydanı'nda yapıldı.

 MHP İzmir'i salladı...

MHP İzmir'i salladı...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de katıldığı ve hükümetin çözüm sürecine karşı çarpıcı mesajlar verdiği Bayrak Mitingi Gündoğdu Meydanı'nda yapıldı.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de katıldığı ve hükümetin çözüm sürecine karşı çarpıcı mesajlar verdiği Bayrak Mitingi Gündoğdu Meydanı’nda yapıldı. Miting nedeniyle kentte sabah itibaren trafik adeta kilitlendi. Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın "Akil İnsanları protesto edenler üç-beş çapulcu. MHP'nin parmağı var" sözlerine sert şekilde cevap verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ‘Millî Değerleri Koru ve Yaşat’ adıyla 23 Mart’ta Bursa’da başladığı 9 bölgede 9 temalı büyük mitinginin 2’ncisini bugün İzmir’de yapıyor.

Miting için şehir dışından gelen otobüsler de, liman girişindeki park yerlerine alındı. Bornova ve Karşıyaka yönünden gelip Kordon’a çıkan liman caddesi kilitlendi.  15.45’te başlayan mitingte Genel Başkan Devlet Bahçeli bir konuşma yaptı.

İşte Bahçeli'nin sözlerinden satır başları:

SENİ İNDİRMEYE ÇALIŞANLARA İZİN VERMEYECEĞİZ

Seni yırtmaya çalışan bölücülere and olsun ki fırsat tanımayacağız. Seni lekelemeye çalışanları şaşkına çevireceğiz. Seni indirmeyi aklından geçirenlere and olsun ki izin vermeyeceğiz. Çünkü bayrak bağımsızlığımızın, şerefimizin simgesidir

DÜNE KADAR 36’YA BÖLÜNMEDİK

Başarılarla birbirimize sokulduk, zor anlarda sırt sırta verdik. Aynı kader gemisinde yüzdük. Doğduğumuz ve doyduğumuz yer neresi olursa olsun Türk Milletinin eşit ve saygın birer ferdi olmayı diledik ve sonunda muradımıza hasıl olduk. Düne kadar ne 36’ya bölündük, ne etnik tahriklere kapıldık. Ne komşumuzun kökünü araştırdık, ne de yuva kurarken bunu hesaba kattık.

TEK TEK SORDU: NEREDELER?

Bize vatan bırakan, bayrak hediye eden, bağımsızlığını canlarıyla bize kazandıran kutlu ecdadımızı hürmet ve rahmetle anıyorum. Şimdi onlara sadakatimizin ispatlamanın bir kez daha yeri ve zamanı geldi. Biliyorum ki bugün hepsi buradadır. Sizlere tek tek sormak istiyorum.

Bir çakıl taşının dahi pazarlığını yapmayan Mete Han nerede?

Halk: Burada

Atilla nerede?

Halk: Burada

Ergenekon’un destanı nerede?

Halk: Burada

İzmir’in işgaline dayanamayarak ilk kurşunu sıkan Hasan Tahsin nerede?

Halk: Burada

AYAĞINI DENK ALMALI

Bu milli çığlığı duymalıdır. Bu milli iradeden korkmalıdır ve ayağını denk ve aklını da başına almalıdır. İşbirlikçi hainler, yersiz ve yurtsuzlar bu sesten irkilmelidir. PKK elçileri, yarım aydınlar, terör işportacıları, kan baronları, silah meraklıları, ölüm tacirleri, çözüm ve barış fitnesini ağızlarına dolayan ahlaksızlar bu sesten irkilmelidir. Bu 63’ler bu sesten ürkmelidir. Bu 63’ler nifak dağıtmaktan acilen vazgeçmelidir

 ASIL ÇAPULCULARLA KADER ORTAKLIĞI YAPAN ERDOĞAN BU SESE DİKKAT ETMELİ

Milliyetçi vatanseverlere çapulcular diyen ve asıl çapulcularla, asıl alçaklarla, kokuşmuş kim varsa kader ortaklığı yapan Başbakan Erdoğan bu sese dikkat etmelidir. Zira bu ses kendisinin himaye ettiği teröristlerin, ruhunu teslim ettiği İmralı canisinin kabusudur. Bayrağı lekelemeye çalışan şerefsizler, vatanı ayırmaya yeltenene aşağılık yüzler bu sesle yerin dibine batmalıdır. Sizin sesiniz Çukurova’nın ve Anadolu bozkırlarının ümididir. Efelerin, zeybeklerin, seğmenlerin, dadaşların nişanıdır.

YENİ BİR ÇILGIN TÜRKLER KUŞAĞI

Sizin sesiniz Cumhuriyetin kuruluşundan 90 yıl sonra yeni bir çılgın Türkler kuşağının meydan okuyuşudur. Kötülerin kulağını sağır eden sesiniz Türk milletinin çağları aşarak gelen mübarek sesidir. Türkiye kapkara bir dönemin içindedir. Türk milleti manen kırılmakta, maddeten bitirilmektedir. Böylelikle her şeye razı olması beklenmektedir. Tarihe şan ve şöhretle geçen aziz milletimiz çöküşe götürülmektedir.

ERDOĞAN, ŞEREF YOKSUNLUĞU SIRALAMASINDA BİR NUMARAYI KİMSEYE BIRAKMAMIŞTIR

90 yıl önce bir yücelmenin ucundan, bir doğuşun şafağından yola çıkan aziz milletimiz bugün bitişin yanına gelmiş bulunmaktadır. Terör suçundan müebbete mahkum olan, 40 bin kişinin kanını elinde, yüzünde, her şeyinde taşıyan katil Başbakan’la aleni pazarlık yapmaya soyunmuştur. Başbakan Erdoğan, Türk milletinin şerefeyle oynadığı gibi kendi şerefini de iki paralık etmiş ve şeref yoksunluğu sıralamasında bir numarayı kimseye bırakmamıştır.

Bölücü terör örgüte teslim olmak baharı getirecekse neden 29 yıldır mücadele edilmiştir. Sayın Erdoğan bununla ilgili bir düşüncen var mıdır? Kanlı projeler sana tasviye görevi mi vermiştir? Banka hesaplarını mı kabartıyorsun, yedi ceddine yetecek servetini mi büyütüyorsun? PKK'ya hangi vaadleri verdin? Nasıl silah bırakacaklar? PKK ise her defasında silah bırakmayacağını açıklamıştır. Militanlara neler bahşettin? Henüz başarılı olamadın, olamayacaksında. Bizler Kandil'i dümsüz edin, teröristlerin kökünü kurutun çağrılarında bulunurken meğer teröristlerle kulaktan kulağa görüşmüştür. Erdoğan amacın nedir?

T.C ibareleri her yerden sökülürse sorun çözülecektir bunlara göre. PKK etnik temelli ve kanlı bir terör örgütüdür. PKK Kürt kökenli kardeşlerimizin asla temsilcisi değildir, Kürt vatandaşlarımın lideri değildir olamayacaktır. Tek çıkış silahlarıyla birlikte teslim olmaktır. Yaptıklarıın hesabını bir bir vermektir. Aziz kardeşlerim şimdi soruyorum; Türklükten utanıyor musunuz? Türkiye'yi PKK'ya satma hazırlığı yapan haramzadeleri affedecek misiniz? Mahremimize kast edenleri namertleri unutacak mısınız? Caniler Ege'nin dibine gönderilecektir. PKK ile görüşmelere onay veriyor musunuz? İmralı canisinin affını istiyor musunuz? İşte burası gerçek er meydanıdır. Türk milletinin iradesiyle sözde çözüm ihanetine karşıdır. Başbakan AKP'nin kökü belirsiz yöneticileri bize ateş püskürmektedir. Bu korunun partimize kandan geçinenler, barışa karşı çıkacaklar diyebilecek kadar vicdanları kurumuştur. Damat Ferit Paşa varken bugün de Recep Tayyip Erdoğan ve hükümeti var. Asil millet evlatlarını barışını engelleyen çılgınlar olarak görenler ihanetçidir. Başbakan Erdoğan koşa koşa gitmiştir. Tonkyuku ziyaret etmiş, sonra bize ahkam kesmiştir. Cesaret ödülü almak seni yahudi yapmamıştır. Akdamar kilisisedini onarmak seni ermeni yapmamıştır. Sümela manastırında ayine izin vermek seni ortodoks yapmamıştır.

"SEN BU TRENİ KAÇIRDIN"

Senin Tonyukuk'u ziyaret etmen de seni milliyetçi yapmayacaktır.Sana uğurlar olsun Başbakan sen bu treni çoktan kaçırdın. Sen her şeyini kaybettin, bu zihniyet ne söylerse söylesin nafile. Başbakan Erdoğan hangi iftirayı atarsa atsın bize destek verenleri kutlu millet yolundan çeviremeyecektir.Erdoğan İmralı canisini ve alçakları temize çıkarmaya çalışırken bizi karalamaya çalışmaktadır.Herhalde bizim korkacağımızı zannetmektedir. Bizim kendisi gibi hemen gömlek değiştireceğimizi düşünmektedir. Bizim gücümüz bu meydandadır. Sana yol veren yabancı dostların bir olsun sana yine fayda etmeyecektir. Hepinizi yere sereriz, hepinizin hakkından geliriz. Tek başımıza da kalsak alayınıza yeteriz. Sen onu bunu bırak da PKK'ya nasıl tesim olduğunu açıkla. Kayıtları gel de bu meydanda izah et. Banka batıranlarda ne görüştüğünü dünürlere, yandaşlara, bankalara nasıl peşkeş çektiğini itiraf et. Arap şeyhlerine, yumurtacılara, ihalecilere onurluysan millet servetlerini nasıl paylaştırdın itiraf et. Başbakan kaçamayacaksın, kurtulamayacaksın Ama sen de hükümetin de çalmaktan, çırpmaktan, ihanetten kesinlikle bağımsız yargı önünde hesap vereceksin. Yolumuz nettir. Bizim sözümüz milli, İslami çağrıları kapsamına almaktadır. Bizim aramızda ayrımcı, yabancı hayranı olmamıştır olmayacaktır.İzmirliler burada sapasağlam ayaktadır. Son defa soruyorum:  Cevabınız Ankara'ya, İmralı'ya kadar ulaşsın. 90 yıl öncesinde olduğu gibi vatanımızın birliğini korumaya kararlı mısınız? 'Dur' demeye yeminli misiniz? Türkiye yalnız ve çaresiz değildir. Millet tektir, vatan tektir , Türkçe tek yaşayacaktır. Size güveniyorum, inanıyorum. Ne mutlu Türküm diyene! Meydanları dolduracağız. MHP vatan, millet, bayrak paydasında buluşan herkesle birliktedir. Türk milletini böldürmeyeceğiz.


Pankart toplatıldı

Devlet Bahçeli'nin Gündoğdu Meydanı'nda 'Milli Değerleri Koru ve Yaşat' mitingleri çerçevesinde yapacağı miting öncesi Karşıyaka ilçe teşkilatının hazırladığı bazı pankartlar Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin tarafından toplatıldı.

Kurtuluş Savaşı'nın İzmir'deki simge isimlerinden Hasan Tahsin'e gönderme yapılarak hazırlanan pankart yanlış anlaşılmaya mahal vermemek amacıyla toplatıldı. Söz konusu pankartta 'İlk kurşun yine namluda', 'Hasan Tahsinler hazır', Vur de vuralım, öl de ölelim' ifadeleri yer alıyordu.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2013, 19:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER