MHP Ataşehir’den Esenyurt Saldırısına Protesto

MHP Ataşehir İlçe Teşkilatı, MHP Esenyurt Seçim Bürosu’na yapılan silahlı saldırıyı protesto edip hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için dua ettiler.

MHP Ataşehir’den Esenyurt Saldırısına Protesto
MHP Ataşehir’den Esenyurt Saldırısına Protesto

Recep Kenan/Ataşehirweb.com

MHP Ataşehir İlçe Teşkilatı, MHP Esenyurt Seçim Bürosu’na yapılan silahlı saldırıyı protesto edip hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için dua ettiler.

MHP Ataşehir İlçe Başkanı Fatih Çobanoğlu ve ilçe teşkilat üyeleri, dün akşam 20.30′da MHP Esenyurt Seçim Bürosu’na yapılan silahlı saldırıda hayatını kaybeden Basın Danışmanı Cengiz Akyıldız için dua ettiler.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

MHP Ataşehir İlçe Başkanlık binası önünde basın açıklaması yapan İlçe Başkanı Fatih Çobanoğlu, 26 Ocak Pazar günü gerçekleşen saldırıda şehit düşen Yusufiyeli Cengiz Akyıldız ile 7 kişinin de yaralandığına dikkat çekip, saldırıyı Demokratik Açılım’ın getirdiği hainliklerin açığa çıkması olarak niteleyerek; “Yaşamış olduğumuz bu mefhum hadise, ülkemizin geldiği durumu gözler önüne sermektedir. Rüşvet ve yolsuzluk batağına batmış AKP hükümeti, kafasını kaldırıp da ülkede neler olup bittiğini artık görememektedir” dedi.

İstanbul’un göbeğinde güpegündüz 30-40 kişilik bir grubun, ellerinde uzun namlulu silahlar ile seçim irtibat bürosunu tarayıp; adam yaralayıp, öldürdüklerini söyleyen Çobanoğlu yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi; “Ülkeyi yönettiğini zanneden AKP hükümeti, İçişleri Bakanı, valisi, Emniyet Müdürü, Kaymakam ve onlara yağdanlık yapan yandaş medyası, bu olayı görmezlikten gelerek, basit bir mahalle kavgası olarak göstermek için ellerinden geleni yapıp, insan üstü bir çaba sarf ediyorlar. Hepimiz Ermeniyiz, hepimiz Hırant’ız diyenleri manşetlere taşıyanlar ne hikmetse konu ülkücüler olunca üç maymunu oynamaktadırlar” diye konuştuktan sonra; “Onlar ermeni bizler ise Cengiz’iz!” diye seslendi.

ELLERİMİZ YAKALARINDA OLACAK

“Her sıkıştığında Ülkücüleri kullanmaya çalışanlar, Yusufiyeli Yusuf Akyıldızı görmezden mi gelecekler?” diye soran ve Akyıldız’ın kör bir kurşunla şehadet şerbetini içtiğini dile getiren MHP Ataşehir İlçe Başkanı Fatih Çobanoğlu; “Toprağın altında bunca kefensiz yatan varken; cepli kefen giyen gafiller, dantelli, ampullü kefen giyen gafiller; kefen öyle sırıtılarak, sağda solda şarlatanlık yaparak giyilmez! Kefen için gerekirse canımızla, kanımızla mücadele ederiz diyen Önkuzular, Özmenler, Kılıçkıranlar, Cengizler gibi giyilir. Tıpkı dün olduğu gibi bugün de, yarın da vatan için, bayrak için canlarını esirgemeyecek, bu meydanda olan nice Cengizler gibi. Onun için bir kez daha şer ocaklarına sesleniyoruz! Ezan Dinmez, Bayrak İnmez, Vatan Bölünmez, Şehitler ise asla ölmez!!! Türk Milliyetçileri milleti girmiş olduğu buhranlı girdaptan çıkaracak tek güçtür. hadisesinin arkasında kimlerin olduğunu bulmak ve açıklamak, son günlerini yaşayan AKP hükümetinin namus borcudur ve bu borç ödenene kadar biz ülkücülerin elleri yakalarında olacaktır” diye konuşarak şehidin geride kalanlarına sahip çıkılarak maddi manevi himayelerine aldıklarını ifade edip; “Sen rahat uyu Yusuf Yüzlü Cengiz abi ruhun şad, mekanın Cennet olsun” duaları ile sözlerini tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2018, 02:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109