MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı 2011 Seçimleri’nin startını verdi.

MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı 2011 Seçimleri’nin startını verdi.

MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı 2011 Seçimleri’nin startını verdi.
MHP Ataşehir 2011’e hazır. MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı 2011 Seçimleri’nin startını verdi. İlçe Başkanı Kılıç, ev ev dolaşarak 2011’de MHP’yi Ataşehir’de birinci parti yapacaklarını söyledi

MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı, Marmaris Cafe’de düzenlenen kahvaltıda yerel basın mensupları ile bir araya geldi. Kahvaltıya İlçe Başkanı Mahmut Kılıç ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra Sabah Gazetesi Spor Yazarı ve MHP İl Başkan Yardımcısı Vedat Bayram, İl Yönetim Kurulu Üyesi Adem Tulukçu ile Ataşehir Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Uçar da katıldı.

Bölünmenin karşısındaki tek güç MHP

Kahvaltıda ilk konuşmayı yapan Ataşehir İlçe Başkanı Mahmut Kılıç, 2011’de yapılacak olan genel seçimlerin çalışmalarını başlattıklarını belirterek, “Yerel seçimlerin hemen ardından ilçe, il ve olağan kongre süreçlerini tamamladık. ‘Bin yıllık kardeşliği yaşa yaşat’ sloganı ile yaptığımız 9. Olağan Kongre’nin ardından 2011 seçimleri için start verdik” diye konuştu.

Ülke gündemine de değinen Kılıç, “Ülkemiz son günlerde bir manada ihanet sürecinden geçiyor. Bir yanda dağdan şölenlerle, davul ve zurnalarla karşılanan teröristler tamamen kanunsuz bir şekilde çadır mahkemelerinde yargılanıp serbest bırakılıyor, diğer yanda bu ülkeye hizmet vermiş generallerimiz tutuklanıyor. Bunlar ne adına yapılıyor? Bu tamamen AB dayatmasıdır. Bu çok ciddi bir bölünme projesidir. Bu projenin karşısında duran tek güç, tek kuruluş MHP ve Türk Milliyetçileridir” ifadesini kullandı.

Üstlenmiş olduğumuz misyonun
farkındayız

“Önümüzdeki bu süreç MHP’ye çok daha fazla tarihi bir misyon yüklemektedir” diyen Kılıç, “Hepimiz üstlenmiş olduğumuz misyonun farkındayız. Bu anlamda kararlıyız. 2011 seçimleri ile alakalı bölge bölge, sokak sokak, ev ev çalışmalarımızı ve toplantılarımızı süratle başlattık. 2011 seçimlerinde MHP’nin iktidara gelmesiyle, bu tıkanmış, yıpranmış, ihanet şebekelerinin çemberi altında kalmış ülkemiz kurtulacak ve bu ihanet şebekeleri İstiklal Mahkemeleri'nde yargılanacaktır” dedi.

Belediye’nin durumu iç açıcı değil


Ataşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalara da değinen Mahmut Kılıç, “Biz 29 Mart’tan sonra yeni kurulan bir belediye olduğu için bir yıl süreyle muhalefet yapmayacağımızı söylemiştik. Ama geçen 8 aylık sürede belediyenin durumu hiç de iç açıcı değil. Ataşehir Belediyesi eksik ve sığ bir kurum haline geldi. Tüm bunları 29 Mart 2010’da daha ayrıntılı haliyle kamu oyu ile paylaşacağız” dedi.

Türk sporunu bitirdiler

Kahvaltıya katılan İstanbul İl Gençlik ve Spor eski Müdürü, Sabah Gazetesi Spor Yazarı Vedat Bayram da yaptığı konuşmada daha önce hiçbir siyasi partinin içinde bulunmadığını ama son zamanlardaki olaylara bakıldığında artık sesini duyurma gerektiğine inanarak MHP’ye katıldığını söyledi. MHP İstanbul İl Yöneticisi olan Bayram, Türk sporunun geldiği son noktaya değinerek, “Yüz yılda bir yakaladığımız Milli Atletimiz Süreyya Ayhan bugün doping münazası ile ömür boyu müsabakalardan men ediliyor, 2002’de Dünya 3.sü olan Futbol Milli Takımımız 2010’da Dünya Şampiyonası’na gidemiyor ve istifa eden Fatih Terim’in yerine yeni bir Türk teknik direktör getirilemiyor. Bahis skandallarında Türkiye’nin adı anılıyor. Bir zamanların o 12 dev adam efsanesi yok, filenin sultanları yok, o çok başarılı olduğumuz güreşçilerimiz yok, halterde Naim Süleymanoğlu gibi halterciler yetiştiremiyoruz. Oysa yöneticiler tozpembe tablolar çiziyor. Bu adamların başa getirdiği ehliyetsiz ve liyakatsiz kişilerden dolayı Türk Sporu bugün bu hale gelmiştir” ifadesini kullandı.

EMEK KARAKAŞ / KENT YAŞAM


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER