Mehmet Tatar MHP’den Ataşehir Belediye Başkanlığına Aday

Mehmet Tatar yaptığı açıklamayla Milliyetçi Hareket Partisi’nden Ataşehir Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu duyurdu.

Mehmet Tatar MHP’den Ataşehir Belediye Başkanlığına Aday
Mehmet Tatar MHP’den Ataşehir Belediye Başkanlığına Aday
Recep Kenan/Ataşehirweb.com

Mehmet Tatar yaptığı açıklamayla Milliyetçi Hareket Partisi’nden Ataşehir Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu duyurdu.

Hareket Partisinin Ataşehir Belediye Başkanlığı için ilk adaylık açıklaması Ataşehir yerel basın temsilcileri ile birlikte yaptığı kahvaltılı toplantıda Mehmet Tatar’dan geldi. 

“Kazandığım için varım. İnandığım için varım.” Sloganı ile yola çıktığını ifade eden MHP Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Tatar; İnanmadığı hiçbir olayda olmadığının altını çizerek yaptığı adaylık açıklamasında şunları söyledi: 

İnsanlardaki şu psikolojiyi yıkmak için varım; yok, burası CHP’nin, burası AKP’nin. Biz neyiz kardeşim? Biz yok muyuz? Basın bir şekilde Genel Başkanımızın bile söyleşilerini ön plana çıkarmıyor. Artık biz halkın içerisinden gelerek, insanlara kendimizi anlatarak, varoluş mücadelesi içerisine girdik. 

Aday olursam kesinlikle Ataşehir Belediye Başkanı ben olacağım. Size samimiyetle söylüyorum Ataşehir Belediye Başkanı ben olacağım.  Çünkü ben çevreciyim. Çevre şehircilik bakanlığında çalıştım. Çevre teknolojilerini biliyorum. Çevre ve şehirciliğin birlikte ele alınması gerektiğini iyi biliyorum. Ataşehir’de şehircilik ön planda. Şehirciliğin de sadece bayındırlık kısmı ön planda. Altyapı ile sıkıntılar had safhada.  

Yüksek gerilim hatlarını geldiğim gün yukarı çıkıp makasla kendim keseceğim. İmarla ilgili; kanunlar buna elverişli değil. Yalan söyleye gerek yok. El ele verip, sevgi ile bu kanunları değiştirip vatandaşın mağduriyetini gidereceğiz. 

15. 06. 1974 Elazığ doğumlu olan ilk ve orta öğrenimin Elazığ’da tamamlayan Milliyetçi Hareket Partisi Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Tatar, Liseyi Şehremininde bitirdi. 

Fırat Üniversitesi Kimya Bölümü mezunu olan MHP Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Tatar, Kafkas Üniversitesi Kimya Bölümü’nde araştırma görevlisi olarak çalıştı. Halen özel sektörde çevre alanında hizmet veren iki şirkette yönetici olarak çalışmaya devam eden Mehmet Tatar,  iki çocuk babası.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2013, 11:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109