Levent Akçay, Geleceğin parlayan yıldızı Üç Hilal

Milliyetçi Hareket Partisi Kadıköy İlçe Teşkilatı tarafından Şaşkınbakkal sahilde Değişimin Sesi Dr. Levent Akçay Konseri düzenledi.

Levent Akçay, Geleceğin parlayan yıldızı Üç Hilal
Levent Akçay, Geleceğin parlayan yıldızı Üç Hilal

Milliyetçi Hareket Partisi Kadıköy İlçe Teşkilatı tarafından Şaşkınbakkal sahilde Değişimin Sesi Dr. Levent Akçay Konseri düzenlendi

Geleceğin parlayan yıldızı, üç hilal

 MHP İstanbul Milletvekili Durmuş Ali Torlak, MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Acar, MHP Kadıköy Belediye Başkan Adayı Dr. Levent Akçay ve MHP Kadıköy İlçe Teşkilatı’nın yanı sıra halkın da katılım gösterdiği etkinlikte Bora Öztoprak, Kağan Öztürk, Zafer İşleyen, Kadıköy Acil, Emre Yücelen ve Hakan Kahraman, sahne aldı.

MHP Kadıköy Belediye Başkan Adayı Levent Akçay, yaptığı konuşmada günümüzde hizipleşme ve kavgaların arttığını belirtti. Sorunların kavgayla çözülemeyeceğini söyleyen Akçay, “Ülkemiz zor şartlar altında, her yerde kavga gürültü var. İnsanların birbirlerine karşı hissizleşmesi almış başını gidiyor. Burada önemli olan demokrasiye inanmak. Sorunları sandıkta çözün, hepsini sandığa gömün” dedi. ‘Türküm, doğruyum, çalışkanım. Ne mutlu Türküm diyene’ ifadelerini kullanan Akçay, geleceğin parlayan yıldızının üç hilal olacağını belirtti. Akçay, sözlerine Mustafa Kemal Atatürk’e yazmış olduğu şiiri okuyarak son verdi.

Şanlı bayrağımızın yanına asla bir paçavra koydurmayacağız

Sözlerine 30 Mart’ta gerçekleşecek seçimin yerel boyutta olmadığını söyleyerek başlayan MHP İstanbul Milletvekili Durmuş Ali Torlak, “Biz Türk milliyetçileri olarak, Kadıköy Belediye Başkan Adayımız Levent Akçay’ın sonuna kadar arkasındayız. Ülkemizi 12 yıldır AK Parti yönetiyor. Memnun olan da var olmayan da; ama adalet noktasında hepimiz aynı kategorideyiz derseniz, bir daha düşünün derim. Cenabı Allah nasip edecek MHP tek başına iktidar olacak, bizler bu mücadeleyi ölene kadar devam ettireceğiz ve şanlı bayrağımızın yanına asla bir paçavra koydurmayacağız. Ortalık karıştığı zaman ülkücüler nerede diyenler,  bizler sokak çocuğu falan değiliz. İktidar sokaktan geçmiyor, sandıktan geçiyor” ifadelerini kullandı. 

Artık yeter

MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Acar ise konuşmasına her türlü övgüye layık gördüğü İstanbul’un kötü yönetildiğini söyleyerek başladı. 20 yıldır İstanbul’un sorunlarının aynı olduğunu vurgulayan Acar, “İstanbul, bu kadar zaman yanlış yönetildi. İstanbul’un ne imar ne mülkiyet ne de ulaşım sorunu çözüldü. Ayrıca İstanbul hala afetlere hazır değil. İstanbul ve İstanbullu bunu hak etmiyor. Artık yeter diyoruz” şeklinde konuştu.

Kadıköy Belediye Başkan Adayı Levent Akçay’ın seslendirdiği eserlerle renk kattığı konser, yapılan konuşmaların ardından devam etti.


Merve AY/İstanbulum Gazetesi


Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2014, 15:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER