Deniz BÖLÜKBAŞI'yla Seçime Giderken TÜRKİYE Ataşehirde Tartışıldı

Deniz BÖLÜKBAŞI'yla Seçime Giderken TÜRKİYE Ataşehirde Tartışıldı

Deniz BÖLÜKBAŞI'yla Seçime Giderken TÜRKİYE Ataşehirde Tartışıldı
MHP Ankara Millet Vekili Sayın Deniz BÖLÜKBAŞI Ataşehir Sinemalarında gerçekleştirilen  Seçime Giderken TÜRKİYE adlı  Konferansına Konuşmacı Olarak Katıldı.

Konferans İstiklal Marşı ve Tüm Şehitlerimiz için saygı duruşuyla başladı.Konuşmacı olarak kürsüye çıkan BÖLÜKBAŞI Ataşehir'lilere Yaklaşan 12 Haziran Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nin Hazırlamış olduğu ' 100 SÖZ ' adlı seçim beyannamesini Tüm içerikleriyle Ataşehirlilere anlattı

Yapılacak olan 12 Haziran seçimlerinde  Milliyetçi Hareket Partisi'nin Ülke genelinde büyük bir seçim kampanyası hazırlığı içerisinde olduğunu söyledi bunun yanısıra YGS skandalı ile önemli değerlendirmeler yaptı.

Programa katılımın Ataşehirli vatandaşlar tarafından çok yoğun ilgi gösterildiği gözlendi ve bunun yanısıra Milletvekili aday adaylarından  Sayın Op. Dr. Levent AKÇAY ve Diğer aday adayların  konferansa katıldığı görüldü.

Millet vekili aday adaylarından  Milliyetçi Hareket Partisi'nin efsane isimlerinden birisi olan Doğu'nun Başbuğu adıyla bilinen Yılma DURAK'da Konferansa katıldı.
Konferans sonrasında Çok kısa bir konuşma yapan DURAK' Tüm ülkücülerin bu dönemde yeniden Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında tek yumruk olmalarını vurguladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109