Ataşehirweb Habercilikte Ataşehir’in İlki

MHP Ataşehir İlçe Başkanı Mahmut KILIÇ, Ataşehirweb Haber’i çok önemsiyoruz. Habercilikte Ataşehir’in ilki olması dolayısı ile ayrı, özel bir yeri var. Ben teşekkür ediyorum sizlere.

Ataşehirweb Habercilikte Ataşehir’in İlki
Ataşehirweb Haber / Recep Kenan

Ataşehirweb Habercilikte Ataşehir’in İlki

Ataşehirweb Haberi ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Mahmut KILIÇ "Ataşehirweb Haber’i çok önemsiyoruz. Habercilikte Ataşehir’in ilki" dedi

Ataşehirweb Haber’i çok önemsiyoruz. Habercilikte Ataşehir’in ilki olması dolayısı ile ayrı, özel bir yeri var. Ben teşekkür ediyorum sizlere, haberlerimize bize olan ilginizden.

Ataşehir’de çok ciddi adaletsizlik var, bir kısmında çok katlı binalar hemen dibinde sefillik altyapı sorunu olan mahalleler.

Ataşehir büyük bir köy. Maalesef 3 yılı kaybedilmiş köy. Aynı gemide hep beraber gidiyoruz. Yerel seçimlerde daha önce yaptığı hatayı yapmamalarını istiyoruz. Kendi bünyesinden oluşacak Ataşehirlileri göreve getirmelerini tavsiye ediyorum.

Bizde MHP olarak bu seçimde yine bundan öncekiler gibi canla başla çalışıp Ataşehir’de olumlu sonuç alacağımızı düşünüyorum. Teşekkür ederim.

Ataşehirweb haber adına İsa Kırım'ın Milliyetçi Hareket Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Mahmut KILIÇ röportajını önümüzdeki günlerde yayınlıyacağız.


Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2012, 10:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER