Ataşehir'de MHP'den Mehteranlı Yürüyüş

MHP İstanbul Büyükşehir belediye başkan Adayı Rasim Acar, Ataşehir'de partililerle birlikte mehteranlı seçim yürüyüşüne katıldı.

Ataşehir'de MHP'den Mehteranlı  Yürüyüş
Ataşehir'de MHP'den Mehteranlı  Yürüyüş

  MHP İstanbul Büyükşehir belediye başkan Adayı Rasim Acar, Ataşehir'de partililerle birlikte mehteranlı seçim yürüyüşüne katıldı.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA


Ataşehir'de MHP İstanbul Büyükşehir belediye başkan Adayı Rasim Acar, partililerle birlikte mehteranlı seçim yürüyüşüne katıldı. İstanbul'un yönetimin eleştiren Acar, Başbakan Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarının 20 yıldır yönettikleri İstanbul'un hiçbir sorununa kalıcı çözüm üretemediklerini söyledi.

Partisinin seçim irtibat bürolarını açmak için Ataşehir'e gelen Rasim Acar, mehteran eşliğinde düzenlenen seçim yürüyüşüne katıldı. Kayışdağı Yolu Caddesi boyunca vatandaşları selamlayan Acar'a çok sayıda partili de eşlik etti. Seçim yürüyüşüne ülkücü gençler de taşıdıkları dev Türk bayraklarıyla eşlik etti. Birlik ve beraberlik sloganlarının atıldığı yürüyüşe bazı vatandaşlar da evlerinin cam ve balkonlarından destek verdi.

Rasim Acar yürüyüşün ardından partisinin seçim irtibat bürosunu hizmete açtı. Yaptığı konuşmada yaşanabilir bir İstanbul vadeden Rasim Acar, "Her türlü övgüye her türlü sevgiye layık olan aziz İstanbul 8500 yıllık tarihine rağmen bundan sonraki 10 yılını, 20 yılını hiç birimiz hayal edemiyoruz. İstanbul doğal, kültürel ve beşeri değerleriyle her geçen gün değerlerini kaybeden ve yaşanması güç bir şehir haline gelmektedir. Maalesef İstanbul'u son 20 yıldır Sayın Başbakan ve arkadaşları yönetiyor. Halkımız teveccüh gösterdi. Yıllardır yönetim hakkını verdi. Çok büyük bütçelerle İstanbul'u yönetiyorlar. 20 yıl önceki problemler halen devam ediyor. 20 yıl önce imar sorunu vardı yine var. 20 yıl önce mülkiyet sorunu vardı yine var. Ulaşım sorunu 20 yıl önce de vardı yine devam ediyor. Deprem riski halen devam ediyor. 20 yıldır Allah aşkına bu kadar büyük bütçe ve imkan ellerinde olmalarına rağmen, her türlü yasa yönetmenlik ve mevzuatı çıkarabilecek güçleri varken neden yapmadılar." dedi.

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonuna atıfta bulunan MHP adayı Rasim Acar, "İstedikleri zaman çocuklarını, bakan çocuklarını ve bürokratlarını kurtarmak için bir gecede torbanın içine her türlü yasayı koyup, herkes uyurken TBMM'de torba yasalarla çocuklarını ve bakanlarını kurtarabiliyorlar. Ama 20 yıldır İstanbulluyu ve Ataşehirlileri mağdur ettiler." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2014, 20:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER