Yunus Ekibi Kaza Yaptı Maltepe Sahil Yolu'nda Yunus Ekibi, Motosiklet İle Bariyerlere Çarptı.

Yunus Ekibi Kaza Yaptı Maltepe Sahil Yolu'nda Yunus Ekibi, Motosiklet İle Bariyerlere Çarptı.

Yunus Ekibi Kaza Yaptı Maltepe Sahil Yolu'nda Yunus Ekibi, Motosiklet İle Bariyerlere Çarptı.
Yunus Ekibi Kaza Yaptı
Maltepe Sahil Yolu'nda Yunus Ekibi, Motosiklet İle Bariyerlere Çarptı.

                    
Maltepe Sahil Yolu'nda Yunus ekibi, motosiklet ile bariyerlere çarptı. Kaza sonrası motosikletten yola savrulan biri komiser iki polis yaralandı. Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı 34 A 92211 plakalı motorize Yunus ekibi Bostancı istikametine giderken virajı alamayıp bariyerlere çarptı. Motosikletin üzerinde bulunan Komiser Kaan Bedir ve Polis Memuru Serdar Sağır yola savruldu. Orta refüjdeki yeşillik alana düşen yunusların kaza yaptığını gören vatandaşların araması üzerine ambulanslar ile çok sayıda polis ekibi olay yerine geldi. Ambulansta bulunan sağlık ekipleri yerde yatan yunuslara ilk müdahaleyi yaptı. Bu arada yaralı polislerin meslektaşları arkadaşlarının silahlarını, telsizlerini muhafaza etti.

Yoldan geçen vatandaşlardan bazıları da kaza yapan polislere yardım etmek için koşturdu ancak polis gerekli yardımın yapıldığını söyleyip araçlarına geri gönderdi. Kaza yapan Yunuslar'dan ilk olarak Komiser Kaan Bedir sedyeye konulup ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis memuru Serdar Sağır'a ilk önce kırıldığı tahmin edilen koluna bileklik takıldı ardından dikkatli bir şekilde sedyeyle ambulansa alındı. Serdar Sağır, Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı polillerin tedavisi devam ediyor.

Bir görgü tanığı sahilde yürüdüğü sırada bir gürültü duyduğunu belirtirken, "Gelip baktığımda polisler yerde yatıyordu" diye konuştu. Yaralı polisler hastaneye kaldırıldıktan sonra kaza yaptıkları motosiklet de çekiciyle otoparka götürüldü. Kaza nedeniyle sıkışan sahilyolu trafiği de daha sonra normal akışına döndü.


Ramazan ALMAÇAYIR -İstanbul -DHA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109