Yarıyıl tatili Çocuk Tiyatro Festivali ile şenleniyor

Yarıyıl tatili Çocuk Tiyatro Festivali ile şenleniyor

Yarıyıl tatili Çocuk Tiyatro Festivali ile şenleniyor
Yarıyıl tatili Çocuk Tiyatro Festivali ile şenleniyor

Maltepe Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Çocuk Tiyatro Festivali” perdelerini Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’in katılımıyla Bremen Mızıkacıları oyunu ile açtı. Belediye Başkanı Mustafa Zengin, festivalin açılışında barkovizyondan minik izleyicilere hitaben yaptığı konuşmada “sizlerin kahkahaları ve sevinçleri ile karanlıklar aydınlanıyor, dünya daha da güzelleşiyor. Bu yüzden perdelerimizi sizin gülen yüzlerinizi bir kez daha gülümsetmek için açıyoruz.” Dedi. Başkan Zengin minik arkadaşlarım diye seslenerek devam ettiği konuşmasında “Mutlu ve sanatla iç içe büyümenizi sağlayacak her türlü organizasyona her zaman destek verdik ve daha da artırarak destek vermeye devam ediyoruz” devam etti. Maltepe Belediye Başkanı oyunu miniklerle birlikte kahkahalarla izleyerek, oyuncuları ayakta alkışladı.

Salonu hıncahınç dolduran minikler, interaktif olarak katıldıkları oyunda kahkahaları atarak eğlendiler. Oyun sonrası, tiyatrocular ve kültür merkezi koridorlarında dolaşan Pamuk Prenses, Barby bebek gibi masal kahramanlarıyla hatıra fotoğrafı çektirmek için adeta yarıştılar. Küçük tiyatroseverler, oyun sonrası kendilerine ikram edilen pamuk şekeri ve kurabiyelerden yerken bir yandan da balonlarını alıp, yüzlerini boyatarak gönüllerince eğlendiler.

Minik tiyatroseverler, Çocuk Tiyatro Festivalinde 01-11 Şubat tarihleri arasında  ücretsiz sahnelenen birbirinden güzel oyunlarla,  tiyatronun büyülü dünyasında dolaşacak, hayal dünyalarını genişletecek.  Yarıyıl tatillerini eğlenceli ve renkli bir şeklide geçirecekler.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER