TOKİ Maltepe Başıbüyük'de tapuları dağıtıyor

TOKİ Maltepe Başıbüyük'de tapuları dağıtıyor

TOKİ Maltepe Başıbüyük'de tapuları dağıtıyor
Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde evlerini TOKİ konutlarıyla değiştiren Başıbüyük Mahallesi sakinlerine tapularını dağıtmaya devam ediyor. 

Belediye Başkanı Zengin, tapuların dağıtımını yaparken, halkın isteğinin her şeyin üstünde olduğunu vurgulayarak, “ben halkçı bir yöneticiyim. Sizler TOKİ ile görüşmemizi istediniz. Sizin  adınıza görüştük sizin isteklerinizi ilettik ve sonuca ulaştık. Vatandaşımın faydasına olan ne varsa yapıyorum ve yapmaya devam edeceğim” dedi. Başıbüyük Mahallesi sakinlerinden tapu alan bir vatandaşlar “Allah razı olsun belediye olarak her zaman bizim yanımızda yer aldınız. Bizim için çalıştınız, mücadele ettiniz”  diyerek teşekkür ettiler.

Tapularını alan vatandaşlar, “Başkanım size sonuna kadar güveniyoruz. Siz bizlerden daha çok okumuşsunuz. Herşeyi bizden çok daha iyi bilirsiniz. Siz ne derseniz bundan sonra biz onu yapacağız.” demesi üzerine, Prof. Dr. Mustafa Zengin, “hekimliğim sırasında da, başkanlığım sırasında insan ayrımı gözetmeden çalıştım. Herkesin faydasına olacak çözümler ürettim. Bundan sonra da tüm toplumun yararına çözümler üreteceğiz”dedi. Tapuların dağıtılmasının ardından Başıbüyüklüler Başkan Mustafa Zengin’le birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. Yeni evleri Maltepe Belediye Başkanının çektiği kura ile belirlenen vatandaşların önceki evleri de belediye tarafından en yüksek enkaz bedeli ödenerek satın alınmıştı.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109