Öğretmenden Örnek Davranış Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin okul ziyaretleri sırasında duygu dolu dakikalar yaşadı.

Öğretmenden Örnek Davranış Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin okul ziyaretleri sırasında duygu dolu dakikalar yaşadı.

Öğretmenden  Örnek  Davranış   Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin okul ziyaretleri sırasında duygu dolu dakikalar yaşadı.
Öğretmenden  Örnek  Davranış
 
Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin okul ziyaretleri sırasında duygu dolu dakikalar yaşadı. Başkan Zengin, Güzin Dinçkök İlk Öğretim okulundaki  Fatma Turan isimli öğretmen ve onun özel öğrencisinin öyküsünün herkese örnek olmasını istedi.

 Görme engelli öğrencisi için hafta sonları kursa giderek körler alfabesi öğrenen Fatma Öğretmen Başkana hikayesini anlattı. Üçüncü sınıf öğretmeni  ‘’Önce karanlıkta yaşamak nasıldır bunu hissetmeye çalıştım, sonra da her duyduğu sesi öğrenmeye çalışan öğrencime ulaşmanın yolunu bulmaya çalıştım.

Şimdi bu sınıfta tıpkı diğer öğrencilerim gibi o da derslere katılıyor ve gelecek için çok umut vaat ediyor‘’ dedi. Çocukla uzun süre ilgilenen Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin Fatma öğretmenin çabasının herkese örnek olması gerektiğini söyledi.

Bir ara fotoğraf makinesini merak eden öğrenci Başkanın  fotoğraflarını da çekti. Okul yöneticilerinin yanı sıra bu kez sınıfları da ziyaret eden Başkan Zengin,  eğitimci yönünü hatırlayarak beyaz tebeşirle tahtaya ‘’Sizi çok seviyorum‘’ yazdı.  Okul yöneticilerinden sorunlarla  ilgili bilgi alan Belediye Başkanı Zengin ‘’Belediye olarak halkın seçtiği yerel yöneticiler olarak elimizden geldiği, gücümüzün yettiği kadar ilçemizdeki bütün okulların sorunlarını gidermeye çalışıyoruz‘’ diye konuştu.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER