Maltepeye ISO 9001 kalite belgeli okul

Maltepeye ISO 9001 kalite belgeli okul

Maltepeye ISO 9001 kalite belgeli okul
Maltepeye ISO 9001 kalite belgeli okul
 
Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, ISO 9001 kalite belgesi başvurusu yapan Büyükbakkalköy’deki  İsmet Kuralkan İlköğretim Okulu’na tam destek vereceğini söyledi. Eğitim yılı başından beri sürdürdüğü okul ziyaretlerine Başıbüyük ve Zümrütevler mahallelerindeki okullar ile devam eden Başkan Zengin, Maltepe’nin merkezine çok  uzakta kalan bu köy okulunun eğitim kalitesine verdiği önem karşısında çok duygulandı ve  “Maltepe’nin ilk kalite belgeli okulu olmanızdan gurur duyacağız. Eğitime sonuna kadar destek veren sosyal belediyecilik anlayışımız içinde sonuna kadar arkanızdayız” dedi.

Belediye Başkanı’nın okulda verdiği diğer bir söz de, 5. Sınıf öğrencisi Ecem Güzey’e oldu.  Sınıfını ziyareti sırasında belediye başkanı olmak istediğini öğrendiği Ecem’e, “23 Nisan Çocuk Bayramı’nda Belediye Başkanı koltuğuna oturacaksın. O gün Maltepemizi sen yöneteceksin. Sizler bizim aydınlık geleceğimizsiniz. Sizin en iyi şekilde eğitim almanız için elimizden geleni yapıyoruz. Siz de çok çalışmalısınız.”  dedi.

İsmet Kuralkan Okulu Müdürü, hayırseverlerin destekleriyle okullarının her geçen gün biraz daha eğitim kalitesini yükselttiğini ve çehre değiştirdiğini  belirterek, “okulumuz merkeze uzakta ama, bu açığımızı hayırseverlerimizin destekleriyle kapatıyoruz. Hayırseverlerimiz yardımıyla okulumuza revir yaptıracağız ve 15 günde bir doktor gelecek.  14 dersliğimizde akıllı tahta sistemi var. Anasınıfımıza sanayi tipi bulaşık makinemizi hayırseverlerimiz aldı. Yine hayırseverlerimizin hibeleriyle anasınıfımıza ek mutfak ve tuvalet yaptırıyoruz. Tuvaletlerimiz hijyen kurallarına uygun olarak donatıldı.” Dedi. Okul Müdürü, geçen eğitim yılında da çok başarılı olduklarını Maltepe’nin en başarılı okulu olmayı amaçladıklarını ifade ederek, köy çocuklarının sosyal faaliyetlerden faydalanmaları için bilgievi yapılması talebinde bulundular.

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, okul ziyaretinde bir de müjde verdi. Başkan Zengin, Türkan Saylan Kültür Merkezi’nin içinde Efe Boz Çocuk Merkezi’nin açıldığını söyledi ve tüm çocukları davet etti.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER