Maltepespor’a dev destek

Maltepespor’a dev destek

Maltepespor’a dev destek
Maltepespor futbol takımı önemli bir dönemeci daha geçti. Maltepespor kulubü sahasındaki son maça Kaymakam Ahmet Okur ve Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’in desteği ile çıktı. Yenişehir Belediyespor ile oynanan maçın tek golü Maltepe spor’un yıldız oyuncusu Yalçın Akdoğan’dan üçüncü dakika da geldi.

 Devre arasında Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin sahaya inerek futbolcuları kutladı. Başkan Zengin şampiyon olan U- 14 takımınının oyuncularını da  tebrik ederek  teşvik primi  verdi ve hatıra fotoğraf çektirdi.

Maçı  Maltepespor’un atkısı ile izleyen Belediye Başkanı taraftarın tezahüratlarına ve deplasmanlar için otobüs isteğine de ‘’ Herzaman yanınızdayız ‘’ diyerek teşekkür etti. Başkan yardımcıları ve Maltepeli işadamlarının da izlediği maç’ın galibiyetle sonuçlanması alkışlanırken kaçan goller de taraftarı üzdü. Bölgesel amatör ligi olan Bal liginde liderliğini sürdüren  Maltepespor’un  deplasmanda oynanacak iki maç sonrasında şampiyon olması  bekleniyor.

Bu arada Silahlı saldırı sonucu 10 gündür Acıbadem Hastanesi'nde tedavi gören Ünlü Sanatçı İbrahim Tatlıses'e Maltepespor Kulübünün ''Geçmiş Olsun İmparator'' pankartıyla destek vermesi dikkat çekti

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER