Maltepe'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı

Maltepe'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı

Maltepe'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı
Maltepe'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı

MALTEPE'DE TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 2 YARALI *Maltepe'de, dikkatsizlik nedeniyle yolu ayıran refüje çarpan karşı yöne geçip taklalar atan otomobilin içinde sıkışan üniversite öğrencisi Erdal Timoçin (23) yaşamını yitirdi. Kazada, 1'i ağır 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre arkadaşları Burak Can Bakırtaş ve Şeref Ertuğ Ertuğrul ile otomobiliyle gezintiye çıkan Maltepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencisi Erdal Timoçin, iddialara göre, saat 00.30 sıralarında, Maltepe Sahil Yolu Kartal yönünde ilerliyordu. Görgü tanıklarının ifadelerine göre aşırı hızlı olan otomobil, Turgut Özal Bulvarı'nda başka bir otomobili sollamak isterken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Refüje çarpan 34 BK 6638 plakalı otomobil karşı yöne geçti. Savrulan otomobil 5 takla attıktan sonra durabildi. Araçta bulunan 3 arkadaşın yardımına çevredekiler koştu.

 Kazada, hafif yaralanan Şeref Ertuğ Ertuğrul ile ağır yaralanan Burak Can Bakırtaş otomobilden çıkartıldı. Otomobilin içinde sıkışan Timoçin için olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri istendi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Timoçin'in boynunun kırıldığı ve kaza anında yaşamını yitirdiği belirlendi. Ambulansla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Burak Can Bakırtaş'ın da hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenilirken, ayakta tedavi edilen Şeref Ertuğ Ertuğrul ifadesi için Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürüldü.

Ertuğrul'un yaklaşık 2 ay önce de trafik kazasında yaralandığı ve bir süre tedavi gördüğü ortaya çıktı. Timoçin'in cesedi itfaiye ekiplerince araçtan çıkartılarak, Kartal'daki Yavuz Selim Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER