Maltepe’de yeni öğretim yılı başladı

Maltepe’de yeni öğretim yılı başladı

Maltepe’de yeni öğretim yılı başladı
Maltepe’de yeni öğretim yılı başladı

 
İlçe sınırları içinde beş üniversiteyi barındıran Maltepe’de 2010-2011 eğitim ve öğretim yılı başladı. İstanbul Ticaret Üniversitesi  Mühendislik ve Tasarım  Fakültesinde düzenlenen açılış törenine Maltepe Kaymakamı Ahmet Okur ve Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin katıldı.

Kendisinin doktora öğrencisi olarak çok heyecanlı olduğunu söyleyen Maltepe Kaymakamı  Ahmet Okur, öğrencilere sahip oldukları imkanları iyi kullanmalarını öğütledi. Çok sayıda öğrencinin katıldığı törende konuşan Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin bir hoca olarak duyduğu heyecanı dile getirdi.

 Belediye’nin bütün imkanlarını eğitim için harcamaya hazır olduğu mesajını veren Belediye Başkanı Zengin ‘’5 üniversite kampüsünün bulunduğu Maltepe’yi  yaşanabilir kent, yaşanabilir ilçe yapalım iddiamız var. Benim sizden isteğim bu iddiamızı gerçekleştirmek için beraber tasarlayalım; herkesin örnek aldığı bir ilçe haline getirelim. Maltepe’ye katkınızı bekliyoruz‘’ dedi.

 Öğretim yılının ilk dersini vermek üzere kürsüye gelen Dekan yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Borak ise konuşmasında öğrenmenin hayat boyu sürdüğünü ve eğitim temelinin sağlam olması gerektiğini belirtti.  Dekan Yardımcısının Nano teknolojideki gelişmeler konulu ilk dersinin ardından öğretim görevlileri Kaymakam ve Belediye Başkanı ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.  

 



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER