Maltepe Belediyeden bir sağlık atağı daha

Maltepe Belediyeden bir sağlık atağı daha

Maltepe Belediyeden bir sağlık atağı daha
Maltepe bir sağlık merkezine daha kavuştu. Maltepe Belediyesi  tarafından genç yaşta hayatını kaybeden Salise Oral adına ailesinin bağışı ile yaptırılan Maltepe Cevizli Aile Sağlığı Merkezi Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin ve halkın katılımı ile açıldı. Merhum Salise Oral'ın kızı ve ailesi ile milletvekili adaylarının da katıldığı açılış töreninde bir konuşma yapan Başkan Zengin bir cerrah olarak sağlık hizmetlerinin çok önemli olduğunu vurguladı.

 Belediye Başkanı ''Bu merkezi yaklaşık 6 ayda tamamladık. 420 metrekare alana kurulu bu merkezde 7 tane meslektaşım doktor görev yapacak. Aile hekimliğine geçilmesinin ardından bu bizden doktorlara ve halkımıza bir hizmettir. Sağlık ve eğitim alanındaki projeler benim hayallerimin gerçekleşmesidir. Amacım beni Belediye Başkanı olarak seçen Maltepe'de mutlu insanların sayısını artırmak. Çağdaş ve aydınlık yaşanabilir Maltepe vizyonumuz çerçevesinde  tıpkı 65 yaş üstü ve engelli vatandaşlarımıza verdiğimiz ve tüm Türkiye'ye örnek olan Altın İlçe Kart projemiz gibi fark yaratan yeni projelerimizi de en kısa zamanda devreye sokacağız'' dedi.

Sağlık merkezini başkan yardımcıları ve vatandaşlarla birlikte gezen Prof. Dr. Mustafa zengin daha sonra milletvekili adayları ve doktorlarla beraber sağlık merkezinin bahçesindeki Atatürk büstünün  açılışını yaptı. Uzun süre vatandaşlarla sohbet eden ve fotoğraf çektiren Başkan Zengin ''Bizden yapması, burası artık doktorların ve halkın. Biz artık bu merkezdeki görevimizi size devrediyoruz'' diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109