Maltepe Belediye Başkanına teşekkür mektubu

Maltepe Belediye Başkanına teşekkür mektubu

Maltepe Belediye Başkanına teşekkür mektubu
Maltepe Belediye Başkan’ına  teşekkür mektubu   Maltepe Belediyesi’nin kapak toplama kampanyasına verdikleri destekten ötürü Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, kapak kapak umut toplayan Anadolu’daki öğrencilere bir teşekkür mektubu gönderdi.

 Başkan gönderdiği mektupta kampanyaya destek veren öğrencilerin ülkemizin birlik ve beraberliğe azami ihtiyaç duyduğu son günlerde istenince kilometrelerce uzaklığın bile engel teşkil etmeyeceğini gösterdiklerini ifade etti. Prof. Dr. Mustafa Zengin “Sevgili genç dostlarım” sözleriyle başladığı mektubuna  “Maltepe Belediyesi olarak başlattığımız tekerli sandalye kampanyasına verdiğiniz desteğin başta ‘büyüklerimiz’ olmak üzere tüm ülkemize örnek olacağını düşünüyorum.

 Engelli kardeşlerimiz için kapak toplamaya teşvik ettiğimiz vatandaşlarımıza bir yerel belediye olarak “Haydi Maltepe” dediğimizde sesimizi Güneydoğu Anadolu’dan duyan siz pırlanta kalpler bize elinizi uzattınız.

Ülkemizin birlik ve beraberliğe azami ihtiyaç duyduğu bugünlerde istenince kilometrelerce uzaklığın bile engel teşkil etmeyeceğini gösterdiniz. Bu kadar genç yaşta çevrenizi seferber edip paylaşım ve dayanışma duygularını toplumsal bir reflekse dönüştürdüğünüz için sizleri kutluyorum. Bir kalp cerrahı olarak insanların kalplerine dokunabilirim, iyileştirebilirim ancak yürekleri güzelleştirmek için daha farklı çabalar gerektirir.

İnsanların birbirlerinden uzaklaştığı ve giderek yabancılaştığı çağımızda imece kültürünün siz genç arkadaşlarım tarafından yaşatılacak ve gelecek nesillere aktarılacak olmasının ışığını görmek bir yerel yönetici ve eğitimci olarak beni umutlandırdı. Bugünün duyarlılığı yüksek siz değerli öğrencilerimizin yarın da aynı duygularla, kendisine, çevresine, ülkesine ve yaşadığı dünyaya karşı taşıdığı sorumlulukları unutmadan, gelişmiş bir farkındalıkla yolumuzu aydınlatan ışıklar olmanızı diliyorum.

Her birinizin yüreğini sevgiyle kazanmış, size insan olmanın gereklerini en iyi şekilde aktarmış olan, yüce öğretmenlerinizi en içten duygularımla kutluyor, sizlere ve kampanyamıza destek veren herkese teşekkür ediyorum. Yarınlarımızın sizin gibi gençlere ihtiyacı var.” sözleriyle devam etti.

 


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER