Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin Resim Sergisini çocuklarla yorumladı

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin Resim Sergisini çocuklarla yorumladı

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin  Resim Sergisini çocuklarla yorumladı
Resim Sergisini çocuklarla yorumladı

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin genç ressam Esra Ünal’ın sergisinin açılışını çocuklarla birlikte gerçekleştirdi. Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezinde sanatseverlerin beğenisine sunulan “Rönesanstan Esintiler” sergisini tiyatro festivaline gelen çocuklarla birlikte gezen Belediye Başkanı Zengin, genç beyinlerden Ünal’ın tablolarını yorumlamalarını istedi.

 Birbirinden ilginç yorumlar yapan çocuklara Başkan, her resmin bir mesaj taşıdığını, sanata bu gözle bakmak gerektiğini ifade etti. Maltepe Belediye Başkanı, Bartın Kozcağız’ın köyünde yetiştiğini söyleyen genç ressam Ünal’ın küçük yaşlarda başlayan resim serüvenini üniversite yıllarında da devam ettirmesini örnek alınacak bir yaşam öyküsü olarak değerlendirdi.

Prof. Dr. Mustafa Zengin, Maltepe Belediyesi’nin yarı yıl tatilinde çocuklar için düzenlediği ücretsiz tiyatro festivalinde resim sergisi gezmelerinin ve çocukları sanatla buluşturmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. “Rönesanstan Esintiler” sergisi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezinde 10 Şubat’a kadar gezilebilecek.

 

 


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER