Hedef daha yeşil Maltepe”

Hedef daha yeşil Maltepe”

Hedef daha yeşil Maltepe”
“Hedef daha yeşil Maltepe”

 Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, yapımı süren parkları denetledi. Zümrütevler Mahallesindeki park yapımını inceleyen ve çalışmalar hakkında bilgi alan Belediye Başkanı  Zengin, Milli Emlak’tan alınan arazinin hemen temizlenmesini istedi. Arazi üzerindeki kamyonların bir an önce tahliye edilmesi talimatını veren Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin ‘’Burada Milli Emlak’tan alarak yaklaşık 4 dönümlük bir alan elde ediyoruz.

Bu alanda kültür evi, çocuk parkı ve mahalle sakinleri için sosyal donatı alanları yaratacağız. Bu parkımızı da çok kısa sürede devreye sokacağız. Maltepe’deki her boş metrekareyi yeşillendirerek hizmete sokacağız‘’ dedi. Belediye Başkanı Zengin daha sonra Simge Kent’te yapımına yaklaşık üç ay önce başlanan parkı denetledi. İçinde fıskiye, şelale ve pergolaların olduğu alandaki çiçeklendirme çalışmalarını başarılı  bulan  Maltepe Belediye  Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, parkın adının Simge Park olacağını söyledi.

 Parkın Süreyyapaşa Hastanesi Ormanı manzarası ile geçmişe yolculuk yapan Belediye Başkanı ‘’Buradan geçmişe bakıyor gibiyim. Hayatımın en güzel günlerinin bir kısmını Süreyyapaşa Hastanesi Başhekimliği görevim sırasında yaşadım ‘’ dedi. Maltepe’de yaz boyunca devam eden asfaltlama çalışmalarını da denetleyen Başkan Zengin, özellikle yağmurdan etkilenen bölgelerin asfaltlarının yenilendiğini belirtti.

 Fen işleri yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Belediye Başkanı vatandaşların özellikle yağmurda mağduriyet yaşamaması için çalışıldığını dile getirdi. Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, incelemeleri sırasında sık sık vatandaşların sevgi gösterisi ile karşılaştı. Vatandaşlar şehir merkezinde yapılan çiçeklendirme çalışmalarının ilçe geneline yaygınlaştırılmasını da talep ettiler.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109