Eczacılara Başkandan destek plaketi

Eczacılara Başkandan destek plaketi

Eczacılara Başkandan destek plaketi
Maltepe Belediyesinin meslek grupları ile buluşma toplantıları sürüyor. İlçe genelinde görev yapan Eczacılarla kahvaltılı bir toplantıda bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, yaptığı konuşmada sağlık sisteminin sorunlarından bahsetti. Türkiye’de eczacılığın bilimsel bir temel kazanmasından bu yana tam 172 yıl geçtiğini dile getiren Başkan Zengin, ‘’ 172 yıldır sizler çok önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz.

Sorunlarınız var. üstelik bu sorunlar giderek ağırlaşıyor. Burada bu sorunları tartışmaya başlarsak korkarım sonu gelmez. O yüzden ben sizinle Belediyemizin çalışmalarını paylaşmak istiyorum. Öncelikle müjdelerim var sizlere. Maltepe içinde kapalı spor salonu olmayan  neredeyse tek ilçe. Ama bu yıl içinde bu değişiyor. İlçenin değişik mahallerine üç tane spor salonu yapıyoruz ‘’ dedi.

Altın kart ile ilgili son günlerde saldırıların arttığına dikkat çeken Maltepe belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, ‘’ Bu projeye halkın sahip çıktığını görmek beni mutlu ediyor. Bu tür saldırılara karşın gerekli yasal prosedürü de başlatıyoruz ‘’ diye konuştu. Belediye Başkanı Zengin, yaklaşık bir saat süren konuşmasında iki yıl içinde eğitimden, sağlığa, çevre projelerinden, alt yapı çalışmalarına kadar yapılanları anlattı yapılacak projeleri eczacılarla paylaştı. İlk kez bir Belediye Başkanının eczacılar gününde kendilerine kahvaltı verdiğini belirten eczacılar, Belediye Başkanın projeleri kendileri ile paylaşmasından çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

 Eczacılar özellikle ilçeye kurulacak kapalı spor salonlarını merakla beklediklerini ifade ettiler. Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, toplantıda günün anısına Maltepe Belediyesinin dayanışma kampanyalarına destek veren eczacılardan Celil Yıldız ve Münevver Geçirmen’e ve  Maltepe Toplum Sağlığı Merkezi İlaç ve Eczacılılk Şube Müdürlüğünden Aydın Barça ve Hülya Pala’ya temsilen bakireler mabedi maketi  verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER