Çocuklar Kızılay’ı anlattılar, ödül aldılar

Çocuklar Kızılay’ı anlattılar, ödül aldılar

Çocuklar Kızılay’ı anlattılar, ödül aldılar
Çocuklar Kızılay’ı anlattılar, ödül aldılar

Maltepe Kızılay Şubesi, Türk Kızılayı’nın kuruluş yıldönümü sebebiyle ilçe okulları arasında yapılan şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında derece alan öğrencilere ödüllerini verdi.

Maltepe Belediyesi ve Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla gerçekleşen ve Küçükyalı Kültür Merkezinde yapılan organizasyona Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali, Kızılay Maltepe Başkanı Muzaffer Sürmen, Milli Eğitim Müdürü, Kızılay Kartal Şube Müdürü, muhtarlar, okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı. Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, yaptığı konuşmada ‘benim küçük sevgili dostlarım’ dediği öğrencilerin Kızılay’ı nasıl gördüklerini heyecanla beklediğini belirterek, projeye destek vermekten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Başkan Zengin, “Dünyanın her yerinde yardıma muhtaç insanların hep yanında olan, yüzyılı aşkın süredir hizmet veren bir iki kurumdan biri Kızılay. Maltepe Belediyesi olarak biz de Türk Kızılayı gibi aynı hizmet duygusuyla hareket ediyoruz. Sizlerle yarışmıyoruz ama biz de yardım ediyoruz. 65 yaş üstü ve engelli vatandaşlarımıza verdiğimiz Altın Kart hizmetiyle ortak paydada buluşuyoruz.” dedi.

 Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali konuşmasında Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’e teşekkür ederek “Belediye Başkanımız her ne kadar doktor da olsa aynı zamanda iyi bir eğitim adamıdır. Kendisini alkışlar mısınız çocuklar?” dedi. Resim sergisi ve kokteylle başlayan etkinlik, derece alan öğrencilere Maltepe Belediye Başkanlığı ve Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü tarafından hazırlanan ödüllerinin dağıtılmasıyla son buldu. Konuklar salondan Kızılay Marşı eşliğinde ayrıldılar.

 


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109