Başkanım Teneffüsleri Uzatırmısınız

Başkanım Teneffüsleri Uzatırmısınız

Başkanım Teneffüsleri Uzatırmısınız
Başkanım Teneffüsleri Uzatırmısınız

Maltepe belediye başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin 2010-2011 eğitim ve öğretim döneminin açılışı çerçevesinde ilçedeki okulları gezmeye devam ediyor. İlk öğretim okullarının sorunlarını dinleyen Belediye başkanı Girne, Aydınevler  ve Küçükyalı’daki bazı ilk öğretim okullarına gitti. Okul yöneticilerinin spor salonu isteklerini

 Biz halkın ortak kullanım alanına spor tesisi yapmaya çalışıyoruz. Okulların içindeki tesisleri Milli Eğitim Müdürlükleri yapmalı. Biz halkımızın çocuklarımızın daha hijyenik ve güvenli alanlarda eğitim görmesi için gerekli olan çalışmaları yapıyoruz.  dedi. Belediyenin yaz boyunca okulların tamirleri ile ilgilendiğini söyleyen Başkan Zengin, Ben yeni öğretim yılı açılışını okulları teker teker gezerek yapmayı tercih ediyorum. Hem yapılanları görüyor hem eksiklikleri tespit ediyoruz diye konuştu.

Bazı okulların Atatürk büstü istekleri ile de ilgilenen Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin  Atatürk’e saldırılar çift koldan yürütülüyor. Ulu önderin büstüne bile  tahammül edemiyorlar. Büstleri tahrip ediyorlar. Ama yılmayacağız. Onlar yıktıkça biz yapacağız.  dedi. Belediye Başkanı ziyaret ettiği 4 okulun bahçe düzenlemelerinin yapılacağını söyledi ve önümüzdeki dönemde İstanbul Üniversitesi Konservatuarının Maltepe’ye taşınacağı müjdesini verdi.

Sosyal belediyeciliğin en önemli önceliği olduğunun altını çizen Başkan Zengin, Belediye’nin kültür sanat çalışmalarının hız kesmeden süreceğini belirtti. Spor dersinde çocuklarla bir süre basket oynayan ve sık sık hatıra  fotoğrafı çektiren  Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’den gezisi sırasında sıra dışı bir istekte oldu. Okula yeni başlayan bir öğrenci Başkandan teneffüslerin süresini uzatmasını talep etti. Başkan okul müdüründen bu sıra dışı istekle ilgilenmesini istedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER