Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’in ziyareti

Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’in ziyareti

Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’in ziyareti
Genç Tenisçilere Başkandan moral ziyareti Maltepe Belediyesinin ‘’ Geleceğin tenisçileri  yetişiyor ‘’ pilot projesinin yıldız sporcuları belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’in ziyareti ile moral depoladı.Türkiye şampiyonlarından Tenis Antrenörü Murat Ertürk’ün çalıştırdığı tenisçilerin 6 ay içinde geçirdikleri değişimden çok etkilenen Belediye Başkanı Zengin  projenin önümüzdeki dönemde daha da yaygınlaşacağını söyledi.

Öğrencilerle teker teker maç da yapan Maltepe Belediye başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin ‘’ Sizinle baş edebilmem için benimde sıkı çalışmam gerekiyor. Çok zorlandım sizin karşınızda ‘’ dedi. Geleceğin yıldız tenisçileri Belediye Başkanından  4 Temmuz’da yapılacak 8 yaş grubu tenis şampiyonasına katılma sözü de aldılar. Başkan Zengin Antrenör Murat Ertürk ve genç sporculara sonuna kadar destek sözü verirken ‘’ Aydınlık sağlam yarınlar için sporun önemini biliyoruz. Bu yüzden altın ilçe Maltepe’ye kapalı spor salonu yapıyoruz.

 Hayalim Maltepe’de Türkiye’nin hatta dünyanın yıldız sporcularının yetişmesi. Bu uzak bir hayal değil yapacağız ve tüm Türkiye’ye örnek olacağız ‘’ diye konuştu. Yaşları 7 ila 10 arasında değişen minik tenisçilerle birlikte hatıra fotoğraf çektiren Belediye Başkanı sporculara da kendisini çok yordukları için şakayla karışık sitem etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER