Başkandan öğrencilere seçim taktiği

Başkandan öğrencilere seçim taktiği

Başkandan öğrencilere seçim taktiği
Başkandan öğrencilere seçim taktiği
 
Okul  ziyaretlerini  sürdüren Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin Prof. Dr. Abdullah Türkoğlu ilköğretim okulunda öğrenci meclis başkanlığı için kulis çalışmaları yapan öğrencilere taktik verdi.  Çocukların seçim vaatlerini anlattığı masayı ziyaret eden Belediye Başkanı ‘’Bu konuda hiç fena değilim, isterseniz size yardım edeyim‘’ dedi.  Okul yönetiminin isteklerini ‘’Yapılacak işleri imece yöntemi ile yapmalıyız.

 Benden dış cephe boyası istiyorsunuz. Boyayı siz alın işçiliğini biz yapalım. Okullarımızın sorunlarının çözümü için hepimizin el ele vermesi lazım‘’ dedi. Okul yönetiminin bahçe içinde kapalı salon isteğini yerine getirmeye çalışacaklarını söyleyen Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin  ‘’Ben yeni öğretim yılında yaz dönemi yaptıklarımızı denetliyor, yeni atanan yöneticilere hayırlı olsun diyor ve eksikleri tespit ediyorum.

Maltepe’li  hayırseverler ile birlikte okullarımızın sorunlarını çözmeye çalışıyorum. Çünkü ben biliyorum ki aydınlık çağdaş yarınlar çocuklarımızın ellerinde ve biz de onlara hizmet etmeliyiz‘’ diye konuştu. Altayçeşme ilköğretim okulu ziyaretinde belediyenin özellikle sanat ve spor alanlarında okullarla işbirliği yaptığını belirten Başkan Zengin, okul yönetiminin okul kapısının yapılması ile ilgili talebinin hemen inceleneceğini söyledi.

  Bu dönem konferans salonu yapılacak iki okuldan biri olan Kazım Tunç ilköğretim okulunu da ziyaret eden Belediye Başkanı Zengin akıllı tahta uygulaması ile ilgili bilgi aldı. Her okula bir örnek sınıf yapılacağını dile getiren Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, ‘’İmkanlar dahilinde yapılabilecek her şeyi imkanları zorlayarak yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz‘’ dedi.

 



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109