Başkandan kedili jest

Başkandan kedili jest

Başkandan kedili jest
Başkandan kedili jest

 
Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin,  Türkan Saylan Kültür Merkezindeki ‘’Güz resim sergisi’’nin açılışını yaptı.

 Ressam Harika Menteş ve Leyla Varna’nın 74 parçadan oluşan yağlı boya resim sergisini gezen Başkan Zengin 6 yaşındaki Şimay Ayaz’ın isteğini geri çevirmedi. Belediye başkanına kedileri çok sevdiğini  anlatan Şimay sergideki kedi portresini çok beğendiğini dile getirdi.

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin,  ressam Harika Menteş’in yaptığı yağlı boya kedi resmini alarak Şimay Ayaz’a hediye etti. Şimay’ın hayvan sevgisinin bazı büyük insanlara örnek olması gerektiğini vurgulayan Belediye Başkanı Zengin, ‘’Çocuklarımızın çevre ve doğaya yönelik sevgileri ve özenleri yarınlarımız adına çok umut verici. Onlar dünyamızın geleceği için adeta bizim garanti belgemiz. İçinde sevgi barındırmayan kimi büyükler için de örnek alınması gereken kendileri küçük yürekleri  büyük  insanlar‘’ dedi. Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezindeki ‘’ Güz resim sergisi ‘’ bir hafta boyunca gezilebilecek.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER