Başkan Zengin esnafın nabzını tuttu

Başkan Zengin esnafın nabzını tuttu

Başkan Zengin esnafın nabzını tuttu
Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, Maltepeli esnafı işyerlerinde ziyaret etti. Belediye Başkanı Zengin, “Maltepe genci yaşlısı, esnafı tüccarıyla bir bütün. Esnafımız ekonominin kalbini elinde tutuyor. Amacım ilçemdeki tüm esnafımızı tek tek ziyaret etmek, taleplerini, dertlerini yerinde öğrenmek.” dedi. Başkan Zengin, kendisini güleryüzle işyerlerinin kapısında karşılayan Altayçeşme Mahallesi esnafıyla son derece sıcak ve samimi sohbetler yaparak, günlük işleri hakkında detaylı bilgiler aldı. Ve Maltepe hakkında görüşlerini dinledi.

Belediye Başkanı Zengin, bir emlakçının  “Maltepe’de devlet hastanesi eksiği var. Bu eksiğimiz için bir projeniz var mı “ sorusuna “biliyorsunuz devlet hastanesi yapma görevi Sağlık Bakanlığı’nın Biz belediye olarak bu sorunumuzla da ilgilendik. Ve devlet hastanesine yer kiraladık. Göreve geldiğim günden bu yana 5 sağlık ocağı açtık. Yalı Mahallesi’nde altıncı sağlık ocağını yapacağım.” diyerek cevap verdi.

Sağlık alanındaki atılımların yanı sıra, “her mahalleye bir park” sloganıyla  yola çıktıklarını vurgulayan Başkan Mutafa Zengin, “bulduğumuz her boş alana gençlerimizin, çocuklarımızın verimli zamanlar geçirmesi amacıyla parklar yapıyoruz. Vatandaşımızdan, milli emlaktan arazi satın alıyoruz ve parka dönüştürerek kamuya açıyoruz. İlçemize toplam 26 park kazandırdık” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109