“Namaz en güzel şükür”

Maltepe’deki mahalle iftarlarının dünkü adresi Büyükbakkalköy oldu. İsmet Kuralkan İlköğretim Okulu’nun bahçesinde verilen iftar yemeğine, yaklaşık bin beş yüz kişi katıldı.

“Namaz en güzel şükür”
“Namaz en güzel şükür

Maltepe’deki mahalle iftarlarının dünkü adresi Büyükbakkalköy oldu. İsmet Kuralkan İlköğretim Okulu’nun bahçesinde verilen iftar yemeğine, yaklaşık bin beş yüz kişi katıldı

Altayçeşme Mahallesi Organik Pazar etkinlik alanındaki Ramazan Sohbetleri’nin konuğu olan ilahiyatçı yazar Cemil Tokpınar da, namaz sevgisi üzerine konuştu. Namazın imandan sonra gelen en önemli amel olduğunu belirten Tokpınar, “Namaz, Allah’ın bize ihsan ettiği sonsuz nimetlere karşı en güzel şükürdür. Namaz kişinin Rabbi’yle buluşmasıdır. O’na en yakın olduğu andır. Bu yüzden Bedir Savaşı’nda bile namazdan vazgeçilmedi.

Allah’ın sonsuz verdiği nimetlerine karşı 24 saat namaz kılsak azdır ama Allah bize 24 saat içinde bir saat namaz kılın diyor” dedi. Ramazan etkinlikleri, orta oyunu ve Abdurrahman Önül’ün, tasavvuf müziğinden eserler seslendirdiği konserle sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2015, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109