MALTEPELİLER SOKAK HAYVANLARI İÇİN BULUŞUYOR

MALTEPELİLER SOKAK HAYVANLARI İÇİN CUMHURİYET PARKI’NDAYIZ.

MALTEPELİLER SOKAK HAYVANLARI İÇİN BULUŞUYOR
 MALTEPELİLER SOKAK HAYVANLARI İÇİN BULUŞUYOR

MALTEPELİLER SOKAK HAYVANLARI İÇİN CUMHURİYET PARKI’NDAYIZ.
Maltepe Belediyesi, Anadolu yakasının en büyük parkı Cumhuriyet Parkı’nda, 16 Haziran Pazar günü “Sokak hayvanları için el ele” isimli etkinliğe ev sahipliği yapacak. Hayvan sahiplerini ve dostlarını buluşturacak etkinlikte, sokakta yaşayan can dostlarımıza destek verilecek.  
Maltepe Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Farmina Pet Foods Türkiye sponsorluğunda düzenlenecek olan şenlik, Cevizli Mahallesi Tugayyolu Caddesi’nde bulunan parkta, 14.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Festival havasında geçecek etkinlikte alışveriş ve tanıtım standları kurulacak.  Müzik, yarışmalar ve hediyelerle dolu etkinlikle hayvan dostları eğlenceli anlar yaşayacak.  Farmina Pet Foods Türkiye, 500 kg mama bağışında bulunacak. Katılımcılara sokak hayvanlarına verilmek üzere ücretsiz mama dağıtılacak. Havaların ısınmasıyla birlikte zorluk çeken sokaktaki dostlarımızın ihtiyaçlarına dikkat çekilecek. 
EN STİL SAHİBİ KÖPEK YARIŞMASI 
Etkinlikte köpekler için kaşık içinde yumurtayla koşu yarışı ve stil yarışması yapılacak. Jüri, köpeklerin giydiği kıyafetlere göre ilk üçü seçecek. Etkinlikte hayvan dostları en stil sahibi köpekler ile tanışacak.
       
Bu anlamlı etkinlikte siz değerli basın mensuplarını da aramızda görmekten onur duyarız. 


Tarih : 16.06.2019
Saat : 14.00-18.00
Yer : Maltepe Belediyesi Cevizli Cumhuriyet Parkı
Adres : Cevizli Mahallesi, Tugayyolu Caddesi, Carrefour arkası, eski kurban kesim alanı


İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109