Maltepe'de Kanun, klarnet ve ud büyüledi

Kanun, klarnet ve udun etkileyici dansı eşliğinde notaya dökülen ve Ortadoğu’dan Balkanlar’a uzanan toprakların ezgileri dinleyicileri büyüledi.

Maltepe'de Kanun, klarnet ve ud büyüledi
Maltepe'de Kanun, klarnet ve ud büyüledi

The Secret Trio, Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde (TSKM) sahne aldı. Kanun, klarnet ve udun etkileyici dansı eşliğinde notaya dökülen ve Ortadoğu’dan Balkanlar’a uzanan toprakların ezgileri dinleyicileri büyüledi.

Tamer Pınarbaşı, İsmail Lumanovski ve Ara Dinkjian’dan oluşan The Secret Trio, TSKM’de muhteşem bir konsere imza attı. The Secret Trio büyüleyici konserinde, Ortadoğu’nun komalı makamlarını, doğaçlama geleneğini ve Balkanların dans ritimlerini; caz, rock, klasik müzik ve etnik müziklerin müzikal öğeleriyle harmanlayarak, dinleyicilerine, eşsiz bir müzik ziyafeti sundu. Kökenleri Türkiye, Ermenistan ve Makedonya çingenelerine dayanan bu üç müzisyen, alışılmışın dışındaki armonilerle ezgileri ince ince işleyerek, sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

THE SECRET TRIO

Kanunda Tamer Pınarbaşı, klarnette İsmail Lumanovski ve udda Ara Dinkjian’dan oluşan The Secret Trio, üç virtüözün aynı anda üçten fazla enstrümanı çaldığını düşündürten sıra dışı birliktelik ile ortaya çıktı. The Secret Trio, konserlerinde tek bir geleneğe bağlı kalmaksızın geleneksel ezgileri ve yeni bestelerini, zengin doğaçlamalarla dinleyiciye sunuyor.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2015, 21:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109