Maltepe Belediyesinden “evlilik” eğitimi

Maltepe Belediyesi tarafından evlenecek çiftlere, evlilik öncesi eğitim semineri düzenledi.

Maltepe Belediyesinden “evlilik” eğitimi
Maltepe Belediyesinden “evlilik” eğitimi

Maltepe Belediyesi tarafından evlenecek çiftlere, evlilik öncesi eğitim semineri düzenledi. Programa katılan çiçeği burnunda 75 çift, eğitimden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’a teşekkür etti.

Maltepe Belediyesi, Belediye Meclisi’nde alınan kararı uygulamaya koyarak, bireysel ve toplumsal hayatta kadınların yaşadığı olumsuzlukları minimize etmek ve evlilikler konusunda yaşanan olumsuzlukların giderilmesine katkı sunmak amacıyla Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde (TSKM) bir eğitim semineri düzenledi. Bu kapsamda 75 çifte, alanında uzman eğitmenler tarafından “Temel İletişim Becerileri”, “Aile İçi Kriz Yönetimi”, “Evlilik Ekonomisi”, “Çocuk Gelişimi” ve “Evlilik Öncesi Sağlık Bilgisi” konularında seminer verildi.

KILIÇ’A TEŞEKKÜR

Maltepe Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Maltepe Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. (MATEĞ) önderliğinde gerçekleştirilen eğitimde çiftlere, evlilik okulu kitabı ve katılım sertifikası da takdim edildi. Katılımcılar, eğitimden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’a teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2015, 18:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER