Maltepe Belediyesi, mezarlıklara ücretsiz ring seferi

Maltepe Belediyesi, arife günü ve Kurban Bayramı’nın ilk günü mezarlıklara ücretsiz ring seferi düzenleyecek.

Maltepe Belediyesi, mezarlıklara ücretsiz ring seferi
Maltepe Belediyesi, mezarlıklara ücretsiz ring seferi
Maltepe Belediyesi, arife günü ve Kurban Bayramı’nın ilk günü mezarlıklara ücretsiz ring seferi düzenleyecek.

Maltepe Belediyesi, Kurban Bayramı’nda mezarlıklara ücretsiz ring seferi düzenleyecek. Arife günü ve bayramın ilk günü olan 10-11 Ağustos tarihlerinde ilçe meydanından 08.00’de başlayacak ring seferleri, saat 16.00’a kadar devam edecek. Vatandaşlar servislerle, Küçükyalı, Başıbüyük, Büyükbakkalköy, Ferhatpaşa, Gülsuyu, Pendik Yeni Şıhlı, Osmangazi ve Kurtköy mezarlıklarına arife ve bayramın birinci günü ücretsiz olarak taşınacak. Bu vesileyle vatandaşların Kurban Bayramı’ın kutlayan Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Artık geleneksel hale getirdiğimiz mezarlık seferlerimizle vatandaşlarımızın acı günlerinde de yanlarında oluyor ve kaybettiğimizi canları bir kez daha hatırlıyoruz, onları yâd ediyoruz. Herkesin güzel bir bayram geçirmesini diler, tüm vatandaşlarımıza sağlıklı uzun ömürler dilerim” dedi.



Mezarlıklara gidecek servislerinin güzergâhları şöyle:

1. Güzergâh: Maltepe Atatürk Caddesi’nden E-5 güzergâhını takiben yeni yoldan Başıbüyük Mezarlığı’na, oradan Küçükyalı Mezarlığı’na geçilecek. (Seferler yarım saat arayla düzenlenecek.)

2. Güzergâh: Maltepe Atatürk Caddesi’nden E-5 güzergâhını takiben sırasıyla Büyükbakkalköy ve Ferhatpaşa mezarlıklarına gidilecek. (Seferler yarım saat arayla düzenlenecek.)

3. Güzergâh: Maltepe Atatürk Caddesi’nden E-5 güzergâhını takiben Gülsuyu Mezarlığı’na ulaşım sağlanacak. (Seferler yarım saat arayla düzenlenecek.)

4. Güzergâh: Maltepe Atatürk Caddesi’nden E-5'i takiben Pendik Köprüsü’nden Pendik Yeni Şıhlı, Osmangazi ve Kurtköy mezarlıklarına gidilecek. (Seferler birer saat arayla düzenlenecek.)

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109