Başkan Kılıç Sinoplularla buluştu

Maltepe’de devam eden ‘Hemşehri Buluşmaları’nın üçüncüsünü Sinoplularla gerçekleştiren Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, yapılan çalışmaları anlatıp, vatandaşların sorunlarını dinlesi.

Başkan Kılıç Sinoplularla buluştu
Başkan Kılıç Sinoplularla buluştu

Maltepe’de devam eden ‘Hemşehri Buluşmaları’nın üçüncüsünü Sinoplularla gerçekleştiren Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, yapılan çalışmaları anlatıp, vatandaşların sorunlarını dinlesi.

Başıbüyük Mahallesi Sinoplular İl Derneği’nde (SİYAD) gerçekleştirilen buluşmaya Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, SİYAD Başkanı Şükrü Duran, Maltepe Belediye Başkan Yardımcıları, dernek yöneticileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sinoplu vatandaşlarla buluşmasının başında Sinop’taki deneyimlerini paylaşan Başkan Ali Kılıç, “Yaklaşık on yıl önce görevim gereği Sinop’u ziyaret ederek bu hemşehrilerimin siyasi ahlak anlayışına şahit oldum. Birbirlerini incitmeden, hatırlarını sayarak; ahlak ve erdem kavramını özümseyerek siyasi hayatlarına devam ediyorlar. Bu deneyim aradan yıllar geçmesine rağmen hala beni etkiliyor” dedi. Geride bıraktığı 1.5 yıllık çalışmalarına ilişkin bir sunum yapan Başkan Kılıç, alt yapı, spor, eğitim, kültür-sanat ve sosyal alandaki hizmetlerini anlattı. Kılıç, bunun yanı sıra, işsizlik, kadın istihdamı, engelli hizmetleri ve uyuşturucuyla mücadele konularında hayata geçirmeyi planladıkları projelerden de bahsetti.

“ANADOLU’NUN TÜM RENKLERİ BURADA”

Seçim bildirgesini Maltepelilerle birlikte hazırladığını vurgulayan Başkan Kılıç, “Göreve gelmeden önce Maltepe’nin ve Maltepelilerin sorunlarını hep birlikte tespit ederek, 19 maddelik bir seçim bildirgesi hazırlamıştık. Sizler bana güvendiniz ve görev verdiniz. Şimdi sıra bende. Geride bıraktığımız 1.5 yılın hesabını sizlere vermek, eksiklerimizi ve taleplerinizi dinlemek için bu Hemşehri Buluşmalarını organize ettik” diye konuştu. Anadolu’nun tüm renklerinin Maltepe’de bir arada yaşadığına değinen Kılıç, “Bu güzel yurdumun her köşesinden insanımız Maltepe’de barış ve kardeşlik içerisinde bir arada yaşıyor. Kimseyi ötekileştirmeden, Türkiye’nin neresinden buraya gelmiş olursa olsun herkese hizmet etmeyi kendime ilke edindim. Maltepe’yi yarınlara hep birlikte taşıyacağımıza canı gönülden inanıyorum” dedi.
Kılıç, yaptığı sunumun ardından vatandaşların sorun ve önerilerini dinledi. Toplantının sonunda ise Sinoplu vatandaşlar adına SİYAD Başkanı Şükrü Duran tarafından Başkan Kılıç’a, fahri üyelik beratı takdim edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109