Başkan Ali Kılıç’tan 15 Temmuz gazisine ziyaret

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, kanlı darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesi tanklara karşı sokağa çıktığı sırada darbecilerin saldırısı sonucu yaralanan Maltepeli Yusuf Ak’ı hastanede ziyaret etti.

Başkan Ali Kılıç’tan 15 Temmuz gazisine ziyaret
 Başkan Ali Kılıç’tan 15 Temmuz gazisine ziyaret

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, kanlı darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesi tanklara karşı sokağa çıktığı sırada darbecilerin saldırısı sonucu yaralanan Maltepeli Yusuf Ak’ı hastanede ziyaret etti. Geçmiş olsun dileklerini ileten Kılıç,  “Evlatlarımızın geleceğine sahip çıktınız” dedi. 
Türkiye’nin en karanlık gecelerinden biri olan 15 Temmuz’un yankıları hala sürüyor. 240 kişinin şehit olduğu ve bin 535 kişinin de yaralandığı darbe girişimi, sokaklara çıkan milyonlarca insanın tanklara karşı direnişiyle engellenirken, yaralıların tedavisi sürüyor.

Taksim ve Yenikapı meydanlarındaki mitinglerin yanı sıra Maltepe’de vatandaşların her gece tuttuğu demokrasi nöbetlerine de destek veren Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 15 Temmuz gecesi yaralanan ve hastanede tedavi gören Maltepeli Yusuf Ak’ı hastanede ziyaret etti. Geçmiş olsun dileklerini ileten Kılıç, Ak’ın tedavi süreci hakkında bilgi aldı. Kılıç, “Darbeler nereden gelirse gelsin, yapılan ülkelerde demokrasi ve insan haklarını 20-25 yıl geriye götürmüştür.

15 Temmuz’daki darbe girişimi, sizlerin büyük iradesi ve özverisiyle engellendi.  Bu ülkeye, demokrasimize ve evlatlarımızın geleceğine sahip çıktığınız için hepimiz size minnettarız” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER