Ali Kılıç; “ Çankırılıların Sesi Maltepe Meclisi’nde Yankılanacak”

Anadolu Yakasında Millet İttifakından Belediye Meclis üyeliğine aday gösterilen Çankırılı hemşerileri için düzenlenen destek kahvaltısında bir araya geldiler.

Ali Kılıç; “ Çankırılıların Sesi Maltepe Meclisi’nde Yankılanacak”
 Ali Kılıç; “ Çankırılıların Sesi Maltepe Meclisi’nde Yankılanacak”

Anadolu Yakasında Millet İttifakından Belediye Meclis üyeliğine aday gösterilen Çankırılı hemşerileri için düzenlenen destek kahvaltısında bir araya geldiler.



Çankırılılar, Anadolu Yakasında Millet İttifakından Belediye Meclis üyeliğine aday gösterilen Çankırılı hemşerileri için düzenlenen destek kahvaltısında bir araya geldiler. Kahvaltıya katılan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç; “Çankırılılarla bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Herkesi kucaklıyoruz. Her kesimin olduğu gibi Çankırılı hemşerilerimizin de sesi, belediye meclisimizde artık daha çok yankılanacak” dedi.

Çankırılılar Anadolu Yakasında Millet İttifakından Meclis Üyeliği için aday gösterilen, Maltepe Belediyesi’nden Erol Tepebaşı, Tuzla Belediyesi’nden Recep Karot ve Salih Kazak, Pendik Belediyesi’nden Mustafa Uzunkaya, Ataşehir Belediyesi’nden Ertuğrul Baysal’a destek için düzenledikleri Birlik, Beraberlik ve Dayanışma kahvaltısında bir araya gelerek desteklerini gösterdiler. 
  
Çankırılılar Beraberlik ve Dayanışma kahvaltısına, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç,  İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Ümit Özdağ, CHP eski milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Çankırı geçen dönem Milletvekili adayı İsmail Yüksel, Çankırı Vakfı eski başkanı Sami Soydal, CHP Maltepe İlçe Başkanı Savaş Yücel, İyi Parti İlçe Başkanı Yağız Bayraktar, Millet İttifakı adayları Erol Tepebaşı, Ertuğrul Baysal, Recep Karot, Salih Kazak, Mustafa Uzunkaya ile çok sayıda Çankırılılar destek için katıldılar.  


“SİZE DOKUNABİLECEK İNSANLARA OY VERİN”
 
İlk konuşmayı Çankırılıların Ağabeysi diye anons edilen Kadir Gökmen Öğüt; “ İnanılmaz bir çeşitlilikte seçim yapacağız. Yerel parlamenterler dediğimiz belediye meclis üyelikleri ve belediye başkanlarını çok önemsemenizi istiyorum. Size dokunabilecek insanlara oy verin. Sizin sorunlarınızla birebir ilgilenecek, derdinizi anlatabileceğiniz arkadaşlara oy verin. Çoluk çocuğunuz için daha sosyal imkânlar sunacak adaylara oy verin. Burada siyasi parti ayırımı yerine hizmet faktörü önemli. O yüzden sizlerden rica ediyorum. Bu ülkenin ve çocuklarımızın geleceği için,  temasımız olan hemşerilerimize daha yakın olmanızı, oylarınızla sandıkta desteklemenizi rica ediyor hepinize saygılar sunuyorum” dedi.   
  
“KULLANDIĞINIZ OYA SAHİP ÇIKIN”
 
Toplantıya katılan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Ümit Özdağ, Millet İttifakı adayları için düzenlenen kahvaltıda şunları söyledi: “Bu seçimlerde büyükşehirlerimizi, illerimizi, ilçelerimizi yönetecek kadrolar seçeceğiz. Seçeceğimiz kadrolardan bize daha temiz şehirler, daha kolay ulaşım gibi temel hayati kolaylaştırıcı hizmetleri bekleyeceğiz. Bazılarının dediği Türkiye gibi beka konusunda değil hizmet konusunda bir seçim yapıyor. Siz çocuklarınızı üniversitede okutayım diye yırtınırken Suriyeli çocuklar üniversiteye sınavsız giriyor. Bu listeyi uzatabiliriz. Eğer 2023 yılına kadar Suriyelilere vatandaşlık verilmesini ve Ak Parti için yeni bir oy bloğu oluşmasını istemiyorsanız işte bu seçim bir fırsattır, oyunuzu ona göre verin. Milli birliğimizi ve beraberliğimiz tesis etmek ve ayrıştıran dile hayır demek için bu seçimleri bir fırsat olarak değerlendirin. Siz çevreniz arkadaşlarınız ve dostlarınız bir uyarı mesajını bu kötü gidişatı durdurmak için oy kullanın. Lütfen kullandığınız oya sahip çıkın” diye konuştu.
  
“HEMŞERİNİZE SAHİP ÇIKIN”
 
Çankırılıların dayanışma kahvaltısına katılan Maltepe Belediye Başkanı ve CHP Başkan adayı Ali Kılıç; “Maltepe Belediye Meclisi için her kesimi kucaklayan bir liste hazırladık. Bizde ayrı gayrı yok. Herkesi kucaklayan bir liste hazırladık. Her kesimin olduğu gibi Çankırılı hemşerilerimizin de sesi, belediye meclisimizde yankılanacak. Çok sevdiğinizi bildiğim bir hemşeriniz sizi belediye meclisinde temsil edecek. Sizlerden ricam hemşerinize ve Maltepe’mizin geleceğine sahip çıkın. Biz bir arada oldukça hiçbir güç huzurumuzu bozamaz” dedi.

 






İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109