Volkan Konak’a silahlı saldırı iddiası

Volkan Konak'ın Ataşehir'de sahne aldığı barda, bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradığı iddia edildi. Konak iddiaları reddetti

Volkan Konak’a silahlı saldırı iddiası
 Volkan Konak’a silahlı saldırı iddiası
Volkan Konak'ın Ataşehir'de sahne aldığı barda, bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradığı iddia edildi. Konak iddiaları reddetti
Volkan Konak'ın sahne aldığı mekan sahibinin akrabası olduğu öğrenilen İ.Ç isimli bir kişi 'Vatan hainini sahneye çıkartıyorsunuz' diyerek bar önünde pompalı tüfekle havaya ateş açtı. Olay sonrası kaçan İ.Ç ve arkadaşını takip eden badygardlar arasında çıkan tartışmada bir kişi ayağından vurularak yaralanırken olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Yaşanan arbede anları ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, İdaremiz Barbaros Mahallesinde bulunan bir gece kulübünde Volkan Konak sahne alırken işyerinin sahibinin akrabası olduğu öğrenilen İ.Ç. 'Vatan hainini sahneye çıkartıyorsunuz' diyerek aracından çıkardığı pompalı tüfek ile mekanın kirişine ataş açtı. Açılan ateş sonrası badygardlar olaya müdahil oldu. Yaşanan arbede sonrası havaya ateş açan İ.Ç. yaralandı. İ.Ç. çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili olarak 3 kişi gözaltına alındı.

VOLKAN KONAK’TAN SALDIRI AÇIKLAMASI

Ünlü şarkıcı Volkan Konak, sahne aldığı eğlence mekanı önünde havaya ateş açılması olayıyla ilgili açıklama yaptı.

Olay, Ataşehir Barbaros Mahallesi'nde Volkan Konak'ın sahne aldığı eğlence mekanında yaşandı. Volkan Konak, "Ben sahnedeydim haberim bile yok. Böyle bir hadise yaşanmış ama benimle ilgisi yok. Burada birisi havaya ateş açmış gitmiş bizimle alakası yok. Sahnede şarkı söylüyordum, 50. Yaş günümü kutluyoruz" diye konuştu.

SALDIRIDAN ÖNCE BUNU PAYLAŞMIŞTI

Müzisyen Volkan Konak saldırı öncesi sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Konak, paylaşımında, “Hikmetyar, Fethullah, Fesli Kadir gibi çağdaşlık ve Atatürk düşmanı mahluklara kıymet verenler, siz de aynısınız. Ve benim için yok hükmündesiniz...” ifadelerini paylaşmıştı. Konak’ın, bu paylaşımıyla fes takan Kadir Mısıroğlu’nu ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef aldığı yorumları yapıldı.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109