ÜNLÜ OYUNCU YENİ DİZİYE BAŞLIYOR

Habib Aytekin, oynadığı roller ve gösterdiği başarılar ile adından çokça bahsedilen bir sanatçımız oldu.

ÜNLÜ OYUNCU YENİ DİZİYE BAŞLIYOR
 ÜNLÜ OYUNCU YENİ DİZİYE BAŞLIYOR

Hayatına sıradan bir insan olarak devam ederken, gelen tekliflerle dizi ve sinema dünyasının büyülü dünyasına geçen Habib Aytekin, oynadığı roller ve gösterdiği başarılar ile adından çokça bahsedilen bir sanatçımız oldu.

Bu sıradışı yaşam’da örnek alınması gereken kişiler arasında yer alan Aytekin’in kısa hayat öyküsü adeta ders niteliğinde.

Habib Aytekin  1971 Üsküdar doğumlu, Sinop kökenli ailesi ile birlikte  40 yıldır Maltepe Fındıklı Mahallesinde ikamet ediyor,

İlk orta ve öğrenimini İçerenköy Yahya Kemal Beyatlı okulunda bitirmiştir. Fenerbahçe Lisesinden sonra yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinde yaptı.

Evli ve 1 çocuk babasıdır. Uzun yıllar Mali Müşavir olarak çalıştı. Ve bir gün Mahsun Kırmızıgül’ün teklifiyle Hayat Devam Ediyor dizisiyle oyunculuğa başladı. Orada 11 bölüm oynadıktan sonra diğer diziler peşpeşe geldi.

Müjdat Gezen Kültür merkezinde sinema oyunculuğu eğitimi almıştır.

Hayat Devam Ediyor – Alemin Kralı- Arka Sokaklar – Yabanci Gelin – Not Defteri – Dusler ve Umutlar – Ulan İstanbul – Kaderimin Yazıldığı Gün – Mutlu Ol Yeter – Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde Düğün Dernek, Karaoğlan, Erkekler, Gulyabani gibi sinema filmlerinde de ana cast oyuncusu olarak çeşitli rollerde oynamıştır..

Sanatçımız oyunculuk haricinde resim ve müzik sanatıyla da yakından ilgili olan Habib Aytekin’in çok sevilen ve sayılan bir kişi olduğu belirtiliyor.

Habib Aytekin de, oyunculuğa başladıktan sonra hayatının yeni bir anlam kazandığını, oyunculuğun kendisine çok şey kattığını ve işini aşkla yaptığını söylüyor.

“’Oyunculukta ortaya çıkaracağınız işin değeri ne olduğunuza veya bazı durumlarda kim olduğunuza çok bağlıdır. Yaptığınız her şey, hayatta yaşadığınız tecrübelerinizin bir parçasıdır.”

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2016, 23:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER