'Sarı Siyah' Filminin Çekimleri Bilecik İstasyonu'nda Yapıldı

Çanakkale Savaşı'nın acı yüzünü ekranlara taşıyacak olan 'Sarı Siyah' filminde yer alacak asker uğurlama ve şehit karşılama töreninin çekimleri, tarihi Bilecik İstasyonu'nda yapıldı.

'Sarı Siyah' Filminin Çekimleri Bilecik İstasyonu'nda Yapıldı
HABERİN GALERİSİ
Sarı Siyah

Sarı Siyah

Senaryosunu Mehmet Şeylan'ın yazdığı, yönetmenliğini Levent Akçay'ın yaptığı sinema filmi 'Sarı Siyah'ın çekimlerine, Bilecik'teki tarihi tren istasyonunda devam edildi. Çanakkale Cephesi'ne giden askerleri uğurlama ve şehit cenazesi karşılama sahnelerinin çekildiği Bilecik İstasyonu'na, özel tren getirildi. Soğuk ve karlı havaya rağmen yapılan çekimlerde, Oyuncuların performansı dikkat çekti.

Yönetmen Levent Akçay, filmin Çanakkale Savaşı'nın patlak verdiği 1915'te, Alman lisesi olduğu için askere alınmayan 50 İstanbul Tıbbiye Mektebi son sınıf öğrencisinin gönüllü olarak cepheye gidişlerini anlattığını söyledi. Akçay, Bilecik İstasyonu'nda, askere uğurlama ve şehit karşılama çekimleri yapacaklarını belirtti.

Filmin başrol Oyuncusu Yusuf Güney ise, bunun ilk sinema filmi deneyimi olduğunu söyledi. Filmin çok acıklı ve duygu dolu olduğunu söyleyen Güney, "Filmde Oyunculuk yaparken kendimizi o dönemlerde, o anlarda hissediyoruz. Duygulanmamak elde değil" dedi. - BİLECİK

www.internetsonhaber.com

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2012, 18:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER