Popçu olmasaydım, Topçu olurdum

Okyanus şarkısıyla yaza damga vuran, kalbi kırılanların, sıcaktan bunalanların imdadına su serpen Derya Uluğ da 360 Derece Emelce’ ye katıldı.

Popçu olmasaydım, Topçu olurdum
 Popçu olmasaydım, Topçu olurdum
Okyanus şarkısıyla yaza damga vuran, kalbi kırılanların, sıcaktan bunalanların imdadına su serpen Derya Uluğ da 360 Derece Emelce’ ye katıldı. Programda söylediği şarkılar kadar sohbetiyle de beğeni toplayan Uluğ, popçu olmasaydım, topçu olurdum diyerek futbola olan ilgisinden bahsetti. Programda top sektiren güzel şarkıcı izleyenleri şaşırttı.

“Okyanus şarkısının nakaratını kendime yazdım.”
Şarkının nakaratının kendisine ait olduğunu söyleyen güzel şarkıcı nakaratı kendi akılsızlığına yazdığını dile getirdi. “Kendimi 3.tekil şahıs olarak karşıma aldım ve akıllanmıyorsun kızım diye kendime yazdım” dedi. Kendimi zaman meyve veya çiçek yerine koyup yazdığım şarkılar bile oldun diye ekleyen Uluğ, şarkıyı ekran başında programı izleyenler ile paylaştı.

“Ebru Gündeş ile yaptığım düet 10 milyon izlendi…”

Bir akşam paylaştığı İsyan şarkısının videosuyla yıldızı parlayan, efkarlı, güçlü, yanık sesi ile milyonları dağlayan Ahmet Parlak “360 Derece Emel’ce” ye katıldı…

İsyan şarkısının videosu ile yıldızı parlayan Ahmet Parlak programda, eskiden beri videolar çekip paylaştığını, müzik eğitmi olmamasına rağmen şarkı söylemeyi sevdiğini dile getirdi. Bu vesile ile “O Ses Türkiye” yarışmasının son bölümüne katıldığını ve Ebru Gündeş ile yaptıkları düetin tam 10 milyon izlenmeye ulaştığını anlattı. Eskiden de şarkı söylemesine rağmen artık daha çok programa çıktığını dile getiren Parlak, “Yavaş yavaş kendimi geliştirmek için programlara çıkıp daha çok çalışıyorum.” diye ekledi.

Eğlenceli sohbet esnasında Emel Müftüoğlu’nun “7 yaşında çalışmaya başladım. Serbest meslek yapıyordum. Herşeyi satıyordum evdeki. Eski, yeni ne varsa topluyordum. Gazete, çivi, demir, herşey. O kadar tatlı geldi ki annemin yeni aldığı ütüyü bile sattım.” demesi üzerine “8 yaşında çalışmaya başladım. Ve kazandığım parayla hep ayakkabı alırdım.” diyen Parlak, Adana’dan Mersin’e ayakkabı satmak için trenle gidip geliyordum.” diye konuştu.

Geniş Aile’nin Cevahir’i Ufuk Özkan, programa katılan diğer bir isim idi. Emel Müftüoğlu’nun sorularına gönül açıklığı ile yanıt veren yakışıklı oyuncu yeni projlerinden de bahsetti. “Sen Sağ Ben Selamat” isimli komedi filminde oynayan Özkan, sunduğu “Ben Bilmem Eşim Bilir” yarışma programından sonra yeni diziye başlayacağını duyurdu.

“Sette bana Jenaratör Ufuk derlerdi…”
Çok huzurlu sakin bir hayatı olduğunu dile getiren Özkan, “41 yaşına gelmeme rağmen hala elimde programım vardır, saatli bir şekilde yaşıyorum. Okul hayatımdan beri bu böyle. Hatta çok ilginçtir, sette bana Jenaratör Ufuk derler. Çünkü sete ilk gelen jenaratördür ve ben de genelde onunla beraber gelirim sete” diyerek herkesi kahkahaya boğdu. Ufuk Özkan, Aşırı disiplinli bir insan olduğunun altını çizdi.



“360 DERECE EMEL’CE”NİN 30 EYLÜLCUMA AKŞAMI KONUKLARI

30 EYLÜL CUMA IŞIL YÜCESOY – MAHİR İPEK
Tiyatro sahnesinde ve ekranda ışıl ışıl parlayan, şarkılarıyla gönlümüzü ürperten bir büyük sanatçı Işıl Yücesoy, dizilerin, oyunların yetenekli karakter oyuncusu, bakışı, duruşu, oktavlı söz söyleyişiyle kalplere taht kuran bir güzel insan Mahir İpek 360 derece Emel’ce de!

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER