Muazzez Ersoy, Sanatım için amelelik bile yaparım

'Nostalji Kraliçesi'nden çarpıcı açıklama... Sanatçıların ağız dalaşıyla gündeme geldiğinden, gazino kültürünün de yok edildiğinden yakınan Muazzez Ersoy, gazinoların eski günlerine dönmesi için elini taşın altına koydu: Gerekirse sanatım için bu işin ameleliğini bile yapacağım

Muazzez Ersoy, Sanatım için amelelik bile yaparım
Muazzez Ersoy, açtığı ağzını yumdu gözünü! Müzik piyasasını eleştiren Ersoy, 'Müzik adına yaptığım hiçbir şey para etmiyor. Ortam o kadar bozuk ki, bazen ne yapacağımı bilemiyorum. Sanatçı olmanın artık para etmediğine karar verdim' dedi. Ataşehir'de açacağı restoranının inşaatını teftişe giden Muazzez Ersoy; çizme giyip, baret takıp işçilerle birlikte çalıştı. Harç kararken açıklamalarda bulunan Ersoy, şunları söyledi:

Bu mesleğe gönül vermiş biri olarak Türk sanat müziğinin saygınlığını koruması için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Gazino kültürü yok edildi. Gazinoların eski günlerine dönmesi için elimi taşın altına koyacağım. Gerekirse sanatım için bu işin ameleliğini bile yapacağım.

'DON KİŞOT'UM

Halk konserlerinde tercih edilen kişilerin sanattan çok uzak insanlar olduğunu belirten usta yorumcu, 'Hepsi ağız dalaşıyla gündem yaratıyor. Ben insanları kırmaktan korkarken, diğerleri ağıza alınmayacak laflarla birbirlerini itham ediyorlar. Ben sanatım adına savaşacağım. Yaptığım belki de Don Kişot'luk, ama olsun' dedi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER