Kraliyet düğününün havlu davetiyeleri Denizli’den

Kraliyet düğününün havlu davetiyeleri Denizli’den

Kraliyet düğününün havlu davetiyeleri Denizli’den
İngiltere Kraliyet düğünü için gün sayarken, tarihi nikah için hazırlanan 40 bin altın işlemeli özel havlu Denizli’de üretildi ve İngiltere’ye gönderildi.

İngiltere’de Prens William ile Catherine Middleton’un 29 Nisan’da yapılacak düğününde davetiyeler Denizli’de hazırlandı. Düğün davetiyesi olarak hazırlanan 40 bin altın işlemeli havlu, Denizli’de üretilerek İngiltere’ye gönderildi.

Denizli’de İzmir Asfaltı üzerinde faaliyet gösteren Ozanteks, İngiltere’nin heyecanla beklediği ve 29 Nisan’da Londra’daki Westminster Kilisesi’nde yapılacak kraliyet düğününün davetiyelerini üretti. Davetiye havlulara özel bir teknik kullanılarak Prens William ile Middleton’un isimleri ile 29 Nisan 2011 tarihi altınla işlendi. Davetiyede altın kalp içerisinde prens ve müstakbel eşinin isimleri ve düğün tarihi yer alıyor.

3 haftada tamamlandı

Ozanteks’in dünyaca ünlü markası Hobby Home Collection markası tarafından üretilen altın işlemeli 40 bin davetiyenin üretimi üç hafta içerisinde tamamlanarak İngiltere’ye gönderildi. Ozanteks’in Almanya’da çalıştığı Belotex firmasının İngiliz Kraliyet Ailesi’ne tavsiyesi üzerine siparişi aldıklarını belirten Ozanteks Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oğuzhan Katrancı, “Üç hafta gibi kısa bir süre içerisinde yüzde 100 pamuktan üretilen altın işlemeli havlu davetiyeleri hazırladık. İngiltere’ye gönderdik. Havluları hazırlarken özel bir teknik kullandık. Altın işlemeye Türkiye’de ilk diyebiliriz. İngiltere’de böyle bir davetiye kullanılması çok alışılagelmiş bir şey değil. Fakat Almanya’da bulunan ortak dostumuz sayesinde böyle bir fikir ortaya çıkmış. Farklı bir şey yapmak istemişler. Bu sayede bu üretimi yapmış olduk” dedi.

Hobby Home Collection ürünlerinin Türkiye’de 1200, yurtdışında 2 binin üzerinde seçkin noktada satıldığını anlatan Oğuzhan Katrancı, “Firmamızdan ziyade Türkiye’nin ve Denizli’nin ismini ön plana çıkardık. Bu davetiyeleri üretmekten gurur duyuyoruz. Denizli’nin adının ön plana çıkarılması için çok faydalı bir adım olduğuna inanıyorum” diye konuştu.  

Kraliyet düğünü fenomene dönüştü

 Prens William’la nişanlısı Kate Middleton’ın düğünü yaklaşırken düğün hatırası hediyelik eşya üretiminde çılgın bir sektör oluştu. Kül tablasından, çay poşetine, buzdolabından prezervatife kadar akla gelebilecek neredeyse her şeyin, düğün anısına özel üretim versiyonları çıkarıldı.

-  Aşkta şans getirmesi için omuzdan aşağı serpilen tuz geleneğinden ilham alınarak üzerinde William’ın fotoğrafı ve çiftin adı yer alan tuzluk, ebay.co.uk’de 6.99 Sterline (17 TL) satılıyor.
-  Çiftin boylu boyunca fotoğrafıyla kaplanan derin donduruculu buzdolabı, geappliances.co.uk’de 2 bin 50 Sterline (5 bin TL) satışta.
-  Middleton’ın Barbie modelindeki oyuncak bebeği, franklinmint.com’da, 120 Sterlin(296 TL)
-  ‘Kraliyet Düğünü Anısına’ ibaresiyle birlikte, paketinin üstüne Prens ve eşinin fotoğrafı basılan prezervatifler ise, crownjewelscondoms.com’da 5 Sterline (12 TL) satılıyor.
-  Çiftin fotoğrafının basıldığı kol düğmelerinin fiyatı ise 9.99 Sterlin (25 TL).

ATAŞEHİR DE DÜĞÜN DAVETİYE MODELLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLA
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109