Irina Shayk ”Türk Lokumu Türk Hamamı ve Tarkan Hayranıyım”

İrina Shayk’ın Türkiye’ye gelmesi gibi gitmesi de olay olacak.Irina Shayk konuşmalarında türk lokumuna türk hamamlarına ve Tarkan’a hayran olduğunu söyledi.

Irina Shayk ”Türk Lokumu Türk Hamamı ve Tarkan Hayranıyım”
Irina Shayk ”Türk Lokumu Türk Hamamı ve Tarkan Hayranıyım

İrina Shayk’ın Türkiye’ye gelmesi gibi gitmesi de olay olacak.Irina Shayk konuşmalarında türk lokumuna türk hamamlarına ve Tarkan’a hayran olduğunu söyledi.

IRİNA SHAYK DÖNÜŞTE TÜRK LOKUMU GÖTÜRECEK

Rus güzel Irina Shayk yapılan roportajda, “memleketine giderken kendisinden istenen özel bir hediye var mı?” sorusuna karşılık giderken çok beğendiği Türk lokumlarından götürmek istediğini söyledi.Sözlerine ek olarak türk hamamlarını da çok beğendiğini söyleyen ırina Shayk hamamlardan da götürmek isterim şeklinde espri yaptı.Türkiye’de ki hamamlardan arkadaşlarına bahsedeciğini söyleyen Irina shayk Türkiyeye hayran kaldığını da sözlerine ekledi.Çocukken de Antalyaya tatile geldiğini söyleyen Rus manken ”Denize girdim sahil de güneşlendim. Yarın gideceğim ama hiç gitmek istemiyorum. Beni özel şekilde ağırladığınız için teşekkür ederim”

TARKAN’I ÇOK BEĞENİYOR

Genç yaşta piyano eğitimi alan ve müziği çok sevdiğini söyleyen Shayk: "Beethoven ve Mozart müzikle her zaman ilgiliyim" dedi. Türk sanatçıları sorulması üzerine Rus top model, Tarkan'ın hayranı olduğunu ve ülkesinde çok beğenildiğini söyledi.

Dosso Dossi Fashion Show kapsamında ünlü top model Irina Shayk, dünyaca ünlü mücevher markası Roberto Bravo’nın hazırladığı çevreci kolyeyle podyuma çıktı.

Dünyaca ünlü top model Irina Shayk, 18.Dosso Dossi Fashion Show’da Roberto Bravo’nun kendisi için hazırlanan Global Warming kolyesini sunarken, arka tarafında yırtık bulunan krem renkli elbisesi merak konusu oldu.

Türkiye’nin en büyük Moda organizasyonu Dosso Dossi Fashion Show kapsamında ünlü top model Irina Shayk, dünyaca ünlü mücevher markası Roberto Bravo’nın hazırladığı çevreci kolyeyle podyuma çıktı. Antalya Expo Center’de 5-11 Haziran tarihleri arasında düzenlenen 18.Dosso Dossi Fashion Show kapsamında gerçekleşen Roberto Bravo defilesinde, dünyaca ünlü Rus model Irina Shayk podyuma çıktı.

Irina Shayk, kendisi için hazırlanan dünyaca ünlü mücevher markası Roberto Bravo’nun güney denizi incisi, renkli safir, pırlanta, özel kesim yeşim taşları ve özel renklendirme teknikleri kullanılarak tasarlanan Global Warming kolyesi ile izleyicileri büyülerken, krem renkli elbisesinin arka kısımnda bulunan yırtık dikkat çekerken merak konusu da oldu.
Türkiye’nin en büyük moda organizasyonu Dosso Dossi Fashion Show kapsamında ünlü top model Irina Shayk, dünyaca ünlü mücevher markası Roberto Bravo’nın hazırladığı çevreci kolyeyle podyuma çıktı.

Antalya EXPO Center’de 5-11 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Türkiye’nin uluslararası alandaki en büyük moda organizasyonu olan 18.Dosso Dossi Fashion Show kapsamında gerçekleşen Roberto Bravo defilesinde, dünyaca ünlü Rus model Irina Shayk podyuma çıktı.

Rusya ağırlıklı olmak üzere 30 ülke 200 farklı şehirden tekstil alıcılarının bir araya geldiği ve 11 Haziran’da sona erecek şov kapsamında 500 manken görev alırken, 50 defile düzenleneceği belirtildi.

Sonbahar kış kreasyonunun tanıtıldığı defile alanında Moda Değirmeni konsepti ortamı oluşturulurken, top model Irina Shayk, kıyafetlerini giyeceği özel alana giderken vatandaşların ilgisiyle karşılaştı. Shayk’ı podyuma çıkacağı alana gelişinde Dosso Dossi Fashion Show CEO’su Hikmet Eraslan çiçeklerle karşıladı. Yaklaşık 2 bin kişinin izlediği defile sahne şovuyla başladı. Defilede, Irina Shayk, firmaların 5 ayrı kıyafetini giydi. Son kıyafette ise yapay kar taneleri altında podyuma çıkan ünlü model, kırmızı pelerin ve kalpakla izleyenleri bir kez daha büyüledi.

ÇEVRECİ KOLYE İLE PODYUMA ÇIKTI

50 mankenin eşlik ettiği defilede Irina Shayk, kendisi için hazırlanan dünyaca ünlü mücevher markası Roberto Bravo’nun güney denizi incisi, renkli safir, pırlanta, özel kesim yeşim taşları ve özel renklendirme teknikleri kullanılarak tasarlanan Global Warming kolyesi izleyicileri büyüledi.

DEMET AKALIN ŞARKILARI

Defilede Pop Müzik sanatçısı Demet Akalın da Dosso Dossi Show için hazırladığı şarkılarını seslendirdi. Defilenin sonunda Shayk, izleyenler tarafından coşkuyla alkışlandı.
Tamamını oku: //turkish.ruvr.ru/2014_06_09/lokum-hamam-tarkan/


Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2014, 19:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER