GÖRÜŞEBİLSEK ÇOCUK YAPACAĞIZ

Hamdi Alkan’la çok güzel bir ilişkilerinin olduğunu ancak çok az görüşebildiklerini belirterek “görüşebilsek çocuk yapacağız” dedi.

GÖRÜŞEBİLSEK ÇOCUK YAPACAĞIZ
 GÖRÜŞEBİLSEK ÇOCUK YAPACAĞIZ


Özge Uzun’un sunduğu “Hayat Başlasın” programına konuk olan Selen Görgüzel Hamdi Alkan’la çok güzel bir ilişkilerinin olduğunu ancak çok az görüşebildiklerini belirterek “görüşebilsek çocuk yapacağız” dedi.
Pozitif ve dinamik konu ve konuklarıyla hafta içi her gün, saat 10.00’da Özge Uzun’un sunumuyla Lifetime’da canlı yayınlanan “Hayat Başlasın” programına konuk olan Selen Görgüzel iş ve aşk hayatını samimi örneklerle şöyle anlattı:
“Çok geç saatlere kadar çalıştığımız için Hamdi’nin de benim de kafalarımız çok geç açılıyor. Sabah uykusuna ihtiyacımız var. Ben Hamdi’yi göbekliyken sevdim ve aşık oldum. Şu an fiziğindeki değişim beni ilgilendirmiyor. Başta sağlık için kilo verdi ama evliliğimizin de katkısı vardır. Birbirimize benziyoruz.



AYNI İŞTE ÇALIŞMAK İSTEMİYOR
O çok okuyor, ben bu konuda haylazım. Vaktini üreterek değerlendiriyor. Görüşebilsek çocuk yapacağız. Güzel bir ilişkimiz var ve aşkımızın meyvesi olsun. Dışarıdan söylenenleri pek dikkate almıyorum. Sevgiye inanan bir yapım var. Abuk subuk davranamayız, çocuklar var ve toplumsal sorumluluğumuz var. Aynı projedeyiz fakat Hamdi başka projede çalışmamı istiyor. Beraber aynı projede çalışmak dezavantaj. Benim ilk aşkım Hamdi ve işlerden dolayı görüşemediğimiz için çok özlüyorum O’nu”.



BEŞİKTAŞ’IN RESMİ, YAŞAR KEMAL’İN SON FOTOĞRAFÇISI
Programın diğer konuğu ise ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut oldu. Turgut, Yaşar Kemal’in son karesini kendisinin çektiğini ve bundan gurur duyduğunu belirtti. Beşiktaş’ın resmi fotoğrafçısı olduğunu da kaydeden Turgut “Beşiktaş’ın şampiyonluk fotoğraflarını ben çektim” dedi.
DAHA 40’I ÇIKMADI
Programın magazin bölümünde ise gündem şöyle değerlendirildi: “Oya Aydoğan’ın en yakın arkadaşları Sevim Emre ve Bülent Ersoy; ölümünün kırkı çıkmadan davetlerde boy göstermeye başladı. Gurur sakin olmalı çünkü biraz zaman geçtikten sonra kimse hatırlamayacak. Kenan Doğulu baba olmak istiyor. Serdar Ortaç’ın annesi gelinini eleştiriyor”

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2016, 19:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER