Erkekler bir kadında ilk nereye bakar

Erkekler bir kadında ilk nereye bakar

Erkekler bir kadında ilk nereye bakar
Erkekler bir kadında ilk nereye bakar

Erkekler ne derse desin bir kadını kadın yapan kıvrımlardan gözlerini alamaz. Bu onların cinsellik takıntısı olduğunu göstermez; sadece içgüdülerle de hareket ettikleri hakkında bilgi verir. Erkeklerin büyük bir bölümü bir kadını ilk gördüğünde ister istemez gözlerini göğüslere kaydırdığını itiraf ediyor…

1   Göğüsler açık ara farkla önde! Erkekler ne derse desin bir kadını kadın yapan kıvrımlardan gözlerini alamaz. Bu onların cinsellik takıntısı olduğunu göstermez; sadece içgüdülerle de hareket ettikleri hakkında bilgi verir. Erkeklerin büyük bir bölümü bir kadını ilk gördüğünde ister istemez gözlerini göğüslere kaydırdığını itiraf ediyor

2  Gözler Erkeklerin ikinci en çok baktığı yer ise gözler… İlk görüşte aşka inanan bir cins olan erkekler karşısındakinin gözünün içine bakmayı tercih ediyor. Gözler ruhun dışarıya açılan kapıları olarak görüldüğünden erkeklerin bu tercihini garipsememek gerekir.

3  Kalçalar Erkeklerin yuvarlak hatlara sahip kadınlardan hoşlandığını hepimiz biliyoruz. Erkekler bunu kanıtlayacak nitelikte davranıyor ve bakış açıları karşısındakini rahatsız etmeyecek bir taraftaysa çaktırmadan kalçalara bir göz atıyor. Ancak bunu o kadar gizlilikle yapıyorlar ki çoğu zaman farkında bile olmuyorsunuz.

4  Dudaklar Angelina Jolie’nin neden erkekler tarafından bu kadar beğenildiğini hiç düşündünüz mü? Muhtemelen cevabınız dudakları yönünde ve kesinlikle yanılmıyorsunuz. Erkekler dolgun dudaklı kadınlardan hoşlanıyor ve ilk gördüğü bir kadında dudaklara gözlerini kaçıran erkek sayısı oldukça fazla.

5  Bacaklar Her vücudun tamamlayıcı unsuru olan bacaklar da erkekler için oldukça önemlidir. Erkekler alımlı ve çekici görünen bacaklara karşı her zaman savunmasızdır. Ancak bacaklarını güzel gösteren tek kıyafet etek ya da bir elbise değildir. Hem kalçalarınızı hem de bacaklarınızı ön planda tutmayı başaran pantolonlar erkeklere daha çekici gelmektedir.

6   Saçlar Uzun ya da kısa fark etmez, bakımlı saçlar her zaman erkeklerin tercihidir. Erkeklerin aklını başından alan asıl saç modeli ise doğal olmasıdır. Fazla makyajdan ve aşırı bakımdan hoşlanmayan erkekler her şeyde oldu gibi saçlarda da doğalını tercih etmektedir.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109