"Erkekle yatmamım bedeli 6 milyon TL"

Robin Williams'tan sansasyonel açıklamalar: Brad Pitt ile pazarlık yapabiliriz. Onunla bedavaya da yatabilirim! Robbie Williams, verdiği bir röportajda yine sansasyon yaratacak açıklamalar yaptı.

İki saat süren söyleşide, Williams'a, "Bir erkekle beraber olmak için ne kadar para istersin?" sorusu soruldu. Ünlü sanatçıdani "6 milyon TL'ye bir erkekle yatarım. Ben en ucuzuyum. Ama Brad Pitt'le yatarsam benimle pazarlık yapabilir hatta onunla bedavaya da yatabilirim" yanıtı geldi.

Bu açıklamalardan sonra Williams'ın gay olup olmadığı konusundaki tartışmalar yeniden alevleneceğe benziyor.

Williams'in bazı iyi bilinen şarkılarında kendine bazı sorular sorduğu biliniyor. Hatta Williams, "Old Before I Die" şarkısında ,"Ben erkek miyim yoksa gay mi?" diye sorar . Ve "Your Gay Friend" parçasında da şöyle söyler; "ve senin gay arkadaşın olacağım"

Williams, daha önceleri kendisine sorulan, "Gay misiniz?" sorusuna,  "Asla bir erkekle yatmadım. Bir erkekle asla bir şey yapmadım. Bunu düşündüm, ama bu her zaman kısa sürede durdu. Ben bunu önemsemiyorum. Ama bunu yapmak benim yeterince ilgimi çekmiyor" demişti. Ünlü sanatçının arkadaşı Max Beesley, "Onun hakkında yazılan bazı şeyler beni deli etmeye yetiyor, gay olduğuna dair dedikodular, örneğin. Doğru değil. Hayatımda daha az gay olan birisiyle tanışmadım" diye konuşmuştu.
ht magazin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109