EDİRNE'Yİ TUTTU FIRLATTI

Balkan müziğinin enstrümanlarını ve tınılarını kullanarak ürettiği şarkılarıyla bilinen pop müziğinin sevilen sesi Gökçe, Tuttu Fırlattı'yı yoğun istek üzerine 3 kez seslendirdi.

EDİRNE'Yİ TUTTU FIRLATTI
 EDİRNE'Yİ TUTTU FIRLATTI

Balkan müziğinin enstrümanlarını ve tınılarını kullanarak ürettiği şarkılarıyla bilinen  pop müziğinin sevilen sesi Gökçe, Tuttu Fırlattı'yı yoğun istek üzerine 3 kez seslendirdi.

1.Uluslararası Balkan Müzik Festivali’nde önceki gece sahne alan pop müziğinin sevilen sesi Gökçe, müzikseverlere oldukça coşkulu bir performans sundu. Balkan müziğinin enstrümanlarını ve tınılarını kullanarak ürettiği şarkılarıyla bilinen sanatçı, festivalin en renkli etkinliklerinden birine imza attı.


GRİP OLMASINA RAĞMEN SAHNEYE ÇIKTI


Gökçe ağır bir grip rahatsızlığı geçirmesine rağmen Balkan Müzik Festivali'nde sahne aldı. Orkestrası ve dansçılarıyla sergilediği 2 saatlik olağanüstü performans seyirciden dakikalarca alkış alırken, sevilen şarkısı Tuttu Fırlattı'yı yoğun istek üzerine 3 kez seslendirdi.

PLAKETİNİ SERKAN ÇAĞRI'NIN ÇOCUKLARINDAN ALDI


Edirneli klarnet sanatçısı ve aynı zamanda festivali düzenleyen Trakya Kültür Sanat Vakfı Kurucu Başkanı Serkan Çağrı'nın oğulları Gökçe'yi çok sevdiklerini söyleyerek plaketini kendisine takdim ettiler.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109